Μαρτυρίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Bowtech και των άλλων μεθόδων που χρησιμοποιώ που έχουν δημοσιευτεί επώνυμα στα social media. Κάποιες έχουν σταλεί στο email μου και δεν επιθυμούν να αναφερθεί το όνομά τους.

“Καλησπέρα Άννα,
 
      Η πρώτη επαφή που είχα με την ομάδα σου δεν ήταν τυχαία.  Ήδη γνωρίζεις περιληπτικά την ιστορία μου. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ωόληψίας που είχα το καλοκαίρι που μας πέρασε, και φυσικά και κατόπιν μίας αποτυχημένης εξωσωματικής σκεφτόμουν καθημερινά , ότι δεν μπορεί κάτι κάνω λάθος στην όλη διαδικασία. Έτσι μία ημέρα βρίσκω τελείως τυχαία, αλλά τελείως τυχαία μία διαφήμιση για το mindfulness. Η αίτηση για συμμετοχή ήταν άμεση και έτσι είχαμε την πρώτη επαφή. Ούτε καν γνώριζα τι γίνεται μέσα σε αυτό το πρόγραμμα. Μέχρι αυτή την στιγμή τα μαθήματα, αν και δεν έχω καθημερινή εξάσκηση των διαλογισμών ή των ασκήσεων yoga, παρά μόνο όταν το χρειάζομαι, η βοήθεια είναι μεγάλη , οι πληροφορίες αμέτρητες.
      Στην πρώτη συνάντηση με τον διαλογισμό μας έδειξες την θετικότητα στα γεννητικά όργανα (μήτρα, σάλπιγγες) δυστυχώς για τους προηγούμενους 2 μήνες δεν είχα περίοδο, μετά την άσκηση έχω κανονική ροή περιόδου και σε κανονικό κύκλο. Η δεύτερη συνάντηση που είχε να κάνει με πληροφορίες που βοηθούν την γονιμότητα και την αντρική και την γυναικεία ήταν καθοριστική αφού κανένας ιατρός δεν μου είχε πει για μία εξειδικευμένη εξέταση σπέρματος και συγχρόνως λήψη  συγκεκριμένων βιταμίνων. Οι ασκήσεις yoga που μας έδειξες στο τρίτο και στο τέταρτο μάθημα με βοηθάει καθημερινά στην στάση του σωματός μου και συγχρόνως και συναισθηματικά π.χ. ανοίγοντας θώρακα. 
      Πρέπει να πω ότι από τον καιρό που άρχισα τις συναντήσεις η θετικότητα έχει περάσει και στον σύζυγό μου χωρίς να κάνω τίποτα,  δεν γνωρίζω αν όλα αυτά είναι τυχαία. Ταξινομώ τα πράγματα με προτεραιότητες, αποφεύγω όσο το δυνατόν τοξικούς ανθρώπους και δεν με νοιάζει  τι θα πουν οι γύρω μου για κανένα λόγο.  Η αλήθεια είναι πως το δούλευα και πιο μπροστά αυτό αλλά τώρα το υλοποιώ πιο σωστά.Πάντως ένα είναι το σίγουρο πως ακόμη και αν τα ξέρεις όλα είτε από επιστήμη είτε από προσωπικές εμπειρίες πάντοτε υπάρχουν κενά που για εμένα όλες αυτές οι συναντήσεις έρχονται να τα καλύψουν. 
      Έυχομαι όλες οι συναντήσεις μας να με οδηγήσουν στον απώτερο στόχο μου να αποκτήσω ένα γερό και δυνατό μωρό που θα το κρατώ στην αγκαλιά μου και θα απολαμβάνω την μυρωδιά του”.
    Με εκτίμηση
    Κυριακή, 48 ετών, 9/11/23

“Στην προσπάθειά μου για την επίτευξη μιας υγιούς εγκυμοσύνης και στις δυσκολίες που έχω συναντήσει λόγω «ανεξήγητης υπογονιμότητας», η λύση ήξερα πως είναι η κατάκτηση της ψυχικής ηρεμίας και γαλήνης, αλλά δεν έβρισκα τη δύναμη, το έναυσμα να κάνω την αρχή. 

Όταν «τυχαία» εμφανίστηκε στην οθόνη μου το «Mindfulness για τη γονιμότητα» της Άννας Κονοβέση, αισθάνθηκα ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι για εμένα, να προσπαθήσω να βρω την ηρεμία που διαρκώς αναζητούσα. 

Πράγματι μέσα από τις θεραπείες  Bowtech, τα μαθήματα Mindfulness για τη γονιμότητα και τις τεχνικές ενίσχυσής της, νιώθω ότι ‘’επέστρεψα’’ στην πηγή της αναζήτησής μου, στην απόκτηση της πνευματικής και ψυχικής μου ηρεμίας, που θα με φέρει πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί,  με τη θέληση του Θεού, η επιθυμία μου να βιώσω το θαύμα της εγκυμοσύνης και της γέννησης ενός υγιούς παιδιού. 

Χάρη στη θετική ενέργεια της Άννας, στις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές της και κυρίως στην ευγενική, πηγαία διάθεσή της να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει με όλη της την καρδιά, η προσπάθεια αυτή μετουσιώνεται σε μια ευχάριστη προσμονή!!!

‘Αννα, σε ευχαριστώ! Σε ευγνωμονώ για όσα κάνεις!!! ”    

Α.Δ, 42 ετών. Αθήνα, 10/11/23

5/5

“Όταν έχεις δοκιμάσει τα πάντα (με το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετωπίζεις), έχοντας χάσει όλες σου τις ελπίδες, και ο δρόμος σου σε οδηγεί στην Άννα και αποφασίζεις να δοκιμάσεις μαζί της, αναρωτιέσαι τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει. Πολλά.

Η Άννα είναι τόσο δοτική και έχει τόσο πάθος για αυτό που κάνει που δεν θα παραιτηθεί, ακόμα και αν εσύ το έχεις κάνει.

Όταν εσύ νιώθεις ότι όλα έχουν τελειώσει η Άννα είναι εκεί. Πιστεύει σε σένα. Με ένα μαγικό τρόπο σε ανεβάζει. Σε κάνει να βρίσκεις ξανά την χαμένη ελπίδα σου. Να σου αλλάζει όλη σου την ζωή προς το καλό. Μαζί της θα μάθεις πολλά.

Θα μάθεις οπτικοποίηση με διαλογισμό, EFT tapping και νευρογραφική μα κυρίως θα μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου.

Άννα σε ευχαριστώ για όλα.” 

O.K. 41 ετών, Αθήνα 16/8/2023

5/5

“Ο Ανδρέας και εγώ δεν μπορούμε να σε ευχαριστήσουμε  αρκετά για όλα όσα έκανες για εμάς. Μετέτρεψες  τις ελπίδες, τα όνειρα και τις προσευχές μας σε πραγματικότητα (μετά από 6 χρόνια προσπαθειών, τους φόβους μας και την άρνηση σε ελπίδα και θετική σκέψη και δεν μπορούμε να είμαστε πιο ευγνώμονες για όλους σας. Θα έχεις πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας (και του μωρού μας)”

Α.Μ. 39 ετών, Αθήνα 14/11/2020

5/5

“Συνεργαστήκαμε με την Άννα για το μωράκι μας 5 μηνών με πολύ μεγάλο θέμα δυσκοιλιότητας.

Έχοντας δοκιμάσει για πάνω από δύο μήνες διάφορες τεχνικές, αλλαγή στη διατροφή, βρεφικά υπόθετα, είχαμε απογοητευτεί κ δεν λειτουργούσε τίποτα.

Κάναμε με την Άννα μια συνεδρία κ από την πρώτη φορά είδαμε αποτέλεσμα!

Όπως μας είπε θέλει χρόνο κ υπομονή κ έτσι κ έγινε, μια εβδομάδα, 6 μέρες, 5 μέρες κ ούτω καθεξής μέχρι που επανήλθε πλήρως.

Είναι απόλυτα ασφαλές κ ανώδυνο για το μωρό, παίρνει ελάχιστο χρόνο κ η Άννα μπορεί να το προσεγγίσει κ να το απασχολήσει πολύ όμορφα.

Εμπιστευτείτε τη διαδικασία κ δώστε χρόνο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!”

Valia Gkotsi (testimonial στην σελίδα μου στο facebook)

baby bowen

«Η καθημερινότητα μου είναι χωρίς πόνους και χωρίς ενοχλήσεις. Συζητάω με φίλους και μου λένε ότι πονάνε και σκέφτομαι, πότε ήταν που είχα και εγω κάθε μέρα πόνους»

Κατερίνα, 47 ετών. 1/11/23 (Λεγόμενα της σε μία επίσκεψη για την καθιερωμένη συνεδρία Bowtech).

5/5

“Πριν 7 μήνες πήγα στην Άννα, μου την σύστησε μια φίλη … για προβλήματα που ειχα νεφρά στο ισχίο και στα γόνατα ααα και στον αυχένα …

Σαραβαλάκι και έγκυος πήγα και λέω σιγά με τις πιέσεις μην μου περάσουν και ναι έφυγα χωρίς να πονάω και φυσικά ξανά πήγα και μου έπεσε και η πέτρα στα νεφρά χωρίς λιθοτριψία που παλιότερα είχα κάνει 2 χαχα λεω οκ την αγαπώ.

Γέννησα όλα καλά, αρχίσαμε τα ωραία, κολικούς το μωράκι μου περνώ τηλ. λεω Άννα SOS, έχουμε τίποτα για αυτό γιατί με τις σταγόνες που του δίνω δεν βλέπω και πολλά. Μου λέει έλα απο εδώ …

Παίρνω το βλαστάρι μου και πάω 5 πιέσεις του έκανε και άλλες 5 την επόμενη εβδομάδα απο την πρώτη μέρα είχε βελτίωση μετά ξεχάσαμε τους κολικούς … Σας κούρασα …. αλλά είμαι ένας άνθρωπος που αγαπούσα τα φάρμακα τώρα αγαπώ την Αννα … Χωρίς να μου κάνει κακό με χημικά σκευάσματα … αλλά μου κάνει καλό με τα χεράκια της…”

Kanaki Maria (testimonial στην σελίδα μου στο facebook)

5/5

“Κοιτάζοντας πίσω μπορώ να δω πώς ο φόβος μου να μην μείνω έγκυος υπονόμευσε όλες τις προσπάθειές μου να βελτιώσω τη γονιμότητά μου. Πώς όταν ξαναβρήκα ένα μέρος γαλήνης και ροή στη ζωή μου,  το σώμα μου βρήκε τη φυσική του ροή και αποκαταστάθηκε η  ισορροπία του. Σε ευχαριστώ”

Α.Μ. 38 ετών, Αθήνα

5/5

“Σαν επαγγελματίας υγείας, ξέροντας λοιπόν κάποια πράγματα, πάντα ψάχνω την σωστότερη διάγνωση, την καλύτερη θεραπεία αλλά και τον πιο καλό (για μένα) ιατρό/θεραπευτή. Πρακτικά, η γνωριμία μου με την τεχνική bowtech έγινε φέτος το καλοκαίρι στο χωριό. Πρώτο περιστατικό απίστευτα έντονη ημικρανία η οποία με ταλαιπωρεί κατά διαστήματα εδώ και πολλά χρόνια.Μετά από δέκα λεπτά μη κανονικής συνεδρίας(λόγω εξωτερικών & περιβαντολλογικών παραγόντων!)ο πόνος είχε γίνει απειροελάχιστος έως μηδενικός. Δεύτερο περιστατικό πρησμένος λεμφαδένας πίσω από το αυτί συνοδευόμενος με γρομπαλάκι και πόνο! Κάτι που επίσης έχω ξαναπάθει αρκετές φορές. Κρατάει τουλάχιστον ένα μήνα και μετά εξασθενεί μόνος του. Πάλι το ίδιο. Δέκα λεπτά συνεδρίας και την επόμενη μέρα είχε εξαφανιστεί! Συμπέρασμα λοιπόν! Απίστευτη τεχνική με τα επιθυμητά αποτελέσματα όταν βέβαια γίνεται και από τον σωστό επαγγελματία υγείας. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 Asimina KalligaΝοσηλεύτρια.(testimonial στην σελίδα μου στο facebook)

5/5

“Ενα μεγαλο ευχαριστω ειναι λιγο μπροστα σε αυτο που μου προσφερες Anna με το bowtech. Απο το 2007 με μονιμο πονο στον αυχενα, με διαγνωση αυχενικο συνδρομο και το κεφαλι να μην πηγαινει τερμα αριστερα, και σε μολις μια συνεδρια εφυγε ο πονος, το κεφαλι μου γυρναει χωρις καμια δυσκολια. Τα χερια μου ετοιμα για χειρουργειο μετα απο τρια χρονια μονιμου πονου και απο την πρωτη και μοναδικη συνεδρια σταματησε ο πονος.

Ειμαι ανοιχτη παντα στις εναλλακτικες θεραπειες…. Αλλα με τρελανες αγαπητη μου!!!! Κριμα που δεν το γραψαμε σε βιντεο. Απο τη χαρα μου και το σοκ, γελουσα μονη μου! Ααααα και ειμαι και τρομερά ευδιάθετη! Σε χιλιοευχαριστω!!!!!!!!!”

Christina Sylligardou, Ψυχολόγος, (testimonial στο προσωπικό μου προφιλ στο facebook)

5/5

“Για ακομα μια φορα μενω ενθουσιασμενη απο τις τεχνικες της Αννας.

Αυτη τη φορα ομως ειχε να κανει με τη δίχρονη κορη μου.

Με δυσπνοια και ακροαστικα, σε συνδυασμό bowtech και βιοσυντονισμου, μεσα σε μιση ωρα σταματησε ο βηχας και η δυσπνοια και το παιδι το επομενο πρωι ηταν εντελως καλα.

Εντυπωσιακό ηταν πως 10 λεπτα μετα το bowtech, ηταν ενα αλλο παιδι.

Χιλια χιλια ευχαριστώ!!!!”

Christina Sylligardou,Ψυχολόγος

 (testimonial στο προσωπικό μου προφιλ στο facebook)

5/5

“Αναφέρω συχνά πως θα πάω για συνεδρία Bowtech και με ρωτάτε τι ακριβώς είναι.

Εγώ συνοπτικά να πω πως είναι η καλύτερη θεραπεία που έχω κάνει για μυοσκελετικα προβλήματα αλλα και προβλήματα υγειας (π.χ. αντιμετωπιση βρογχιολυτιδας σε βρεφος).

Ειλικρινά βρήκαμε την υγειά μας και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Christina Sylligardou, Ψυχολόγος, (testimonial στο προσωπικό μου προφιλ στο facebook)

5/5

” Ήρθε η ώρα να πω κ εγώ την εμπειρία μου με το BOWTECH!! Χθες το πρωί ξύπνησα πιασμενη απο τον αυχένα μέχρι την ωμοπλάτη, κυρίως από τη δεξιά μου πλευρά! Σε κάθε κίνηση του κεφαλιού μου ο πόνος ήταν αφόρητος! Πήρα παυσίπονο κ έβαλα έμπλαστρο. Η βελτίωση ελάχιστη ειδικά στην κίνηση του κεφαλιού. Και τότε είδα οτι ήταν Παρασκευή κ η Anna Konovesi ερχόταν Χαλκίδα για BOWTECH! Ευτυχώς μου βρήκε ώρα και πήγα!! Έχω να σας πω ότι στο τέλος της συνεδρίας ο πόνος είχε σχεδόν υποχωρήσει κ το εύρος της κίνησης τόσο στο κεφάλι οσο κ στο δεξί χέρι είχε επανέλθει στο 80%!!!!Σήμερα είμαι ακόμα καλύτερα! Άννα μου ευχαριστώ!!! Θα το επαναλάβουμε σύντομα!!” 

Mina Kiriakou, Δημόσιος υπάλληλος.(testimonial στην σελίδα μου στο facebook)

5/5

“Καλημέρα σας ξεκίνησα το bowtech έχοντας ένα χέρι παγωμένο από τον ώμο για 2 Χρόνια, λόγω δουλειάς κομμώτριες.Τα αποτελέσματα φάνηκαν με τις 2 πρώτες επισκέψεις. Η Αννα κατάφερε να να μπλοκάρει τον ώμο μου και να μην πονάω. Ειναι μια ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία.Πρεπει όλοι μας να την βάλουμε στην καθημερινότητα μας.”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΓΛΕΤΟΥ , κομμώτρια (testimonial στην σελίδα μου στο facebook)

 

5/5

“Ξεκίνησα τις συνεδρίες προ τριμήνου, έχοντας πριν την έναρξη καθημερινούς και έντονους, κατά διαστήματα, πόνους στη μέση μου…μετά από 5-6 συνεδρίες οι ενοχλήσεις είχαν ήδη υποχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ώστε πλέον να θεωρώ τη θεραπευτική αυτή μέθοδο απόλυτα αποτελεσματική και ασφαλή, για συνέχιση της αποκατάστασής μου!”

 Leo Vorres, Ελεύθερος επαγγελματίας.

 

Δείτε όλες τις κριτικές στην σελίδα μου στο facebook ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δείτε τις κριτικές στην σελίδα Google my Bysinnes ΕΔΩ