μαμα

Γιατί η μαμά βάζει τον εαυτό της τελευταίο?

Φροντίζει το παιδί, το σπίτι, τον σύζυγο, την δουλειά της και ποτέ δεν βρίσκει χρόνο για εκείνη.

Βιώνει το σύνδρομο της σούπερ μαμάς που θυσιάζει τον ευατό της δίνοντας προτεραιότητα σε όλους τους άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ζωή της… Αλλά όχι στον ευατό της!

Αφήνει πίσω τις δικές της ανάγκες και αυτό πολύ συχνά την οδηγεί σε μια αγχωμένη και καταρρακωμένη μαμά.

Μήπως σου θυμίζει εσένα αυτό? Αν όχι, είσαι εξαίρεση!

Αυτή η συμπεριφορά  γεννιέται από την ιδέα ότι πρέπει να εξυπηρετούμε . Και έτσι γινόμαστε υπηρέτες…

Στο 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒎𝒃 φροντίζουμε όχι μόνο εσένα, την μαμά, αλλά και το παιδί σου!

Take a breath....

Δώσε λίγο χρόνο σε εσένα και πάρε μια ανάσα.

Διάβασε παρακάτω και ανακάλυψε τρόπους για να ανακουφιστείς από τον σωματικό πόνο  ή την ψυχική δυσφορία και το άγχος αλλά και το σοκ της γέννας.

Ατομικές συνεδρίες 1:1 για την μαμά και το παιδί

Bowtech & Baby Bowen για σωματικές ενοχλήσεις & ήπια συναισθηματική αποφόρτιση

Τεχνική χειροθεραπείας Bowtech (Bowen Therapy)

Είναι μια μέθοδος αυτοθεραπείας που ασχολείται με όλο το σώμα και όλα τα προβλήματα: αναπνευστικά, μυοσκελετικά, πεπτικά, τραυματισμούς, ημικρανίες κ.α.

Οι περισσότεροι δέκτες της τεχνικής, βιώνουν σημαντική ανακούφιση αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία.                  ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

baby bowen

Bowtech (Bowen Therapy) για παιδιά & Baby Bowen για μωρά

Κολικοί, δυσκοιλιότητα, τυμπανισμός, ΓΟΠ, τραυματισμοί, ραιβόκρανο, ιώσεις και ενίσχυση ανοσοποιητικού, αλλεργική ρινίτιδα, οδοντοφυΐα, υπερένταση και υπερδραστηριότητα  με άμεσα και άριστα αποτελέσματα.

ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Συνεδρίες συναισθηματικής απελευθέρωσης και ψυχικής ευεξίας 1:1

Recall Healing & Ανθοθεραπεία Dr. Bach για την μαμά και το παιδί

Ανθοθεραπεία Dr. Bach για συναισθηματικά μπλοκαρίσματα & άγχος

Φοβίες, κρίσεις πανικού, αρρωστοφοβία, άγχος, νοητική ένταση, ανασφάλεια, κόπωση & εξάντληση,  αναποφασιστικότητα και πολλές άλλες καταστάσεις που απομυζούν την ενέργεια μας, μπορούν να αντιμετωπιστούν πολύ γρήγορα με την σωστή χρήση των ιαμάτων αυτών.

Με φυσική παρουσία της μαμάς και εξ’ αποστάσεως (online)

Ανθοθεραπεία Dr. Bach για για συναισθηματικά μπλοκαρίσματα σε Μωρά & Παιδιά

Βοήθησε το παιδί σου να ξεπεράσει το τραύμα ή το σοκ τοκετού, υπερένταση, προσαρμογή σε νέον περιβάλλον ή συνθήκες (διαζύγιο, μετακόμιση, αλλαγή σχολείου), σχολική επίδοση,  φοβίες, ανασφάλεια, ντροπαλότητα, σοκ από διάφορες καταστάσεις κ.α.με τα φυσικα ιάματα του Dr. Bach. Κατάλληλα ακόμα και για μωρά!

Με φυσική παρουσία της μαμάς και εξ’ αποστάσεως (online)

Mindful Mom's School

Διαδικτυακές ομάδες Mindful Mom's (Mindfulness) και Workshops για την μαμά.

Αν νομίζεις ότι η δουλειά σου ως έγκυος ή μητέρα είναι να ανησυχείς συνεχώς και για όλα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Αν απλά αφιερώσεις λίγο χρόνο να συνδεθείς με τον εαυτό σου, να αφεθείς στην ηρεμία του μυαλού, να μάθεις πρακτικές ενσυνειδητότητας και αυτοπαρατήρησης αλλά και να κατανοήσεις το παιδί σου, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και να νιώθεις καλά.

Το να νιώθεις καλά και να διατηρείς επαφή με τα καλά συναισθήματα είναι κάτι που πρέπει να διεκδικήσεις!

Η εξάσκηση στην εστίαση της προσοχής είναι ένα σημαντικό βήμα για να αποκτήσεις περισσότερη ευχαρίστηση και ελαφρότητα στη ζωή. Εάν έχεις έντονες αρνητικές σκέψεις, ανησυχείς εύκολα,  δυσκολεύεται να αφήσεις το παρελθόν και έχεις τύψεις, φοβάσαι, έχεις κρίσεις άχγους,  τότε χρειάζεται να κάνεις κάτι για αυτό:

Μπορείς να  μάθεις πώς να παρατηρείς τις σκέψεις σου και τι βιώνεις στο σώμα σου,  και αυτό, μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στον συναισθηματικό σου κόσμο. Ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα έχει σημασία για να νιώθουμε καλά.

Δεν χρειάζεται να λύσεις όλα τα προβλήματά σου για να νιώσεις καλά. Δεν χρειάζεται καν να κατανοήσεις τα προβλήματά σου για να νιώσεις καλά. Το σπίτι σου δεν χρειάζεται να είναι πάντα στην εντέλεια, τα παιδικά σου χρόνια δεν χρειάζεται να είναι πάντα χαρούμενα για να νιώθεις καλύτερα. Εσύ επιλέγεις τι να νιώθεις κάθε στιγμή.

Σε περιμένω στην ομάδα για να χτίσουμε ένα όμορφο, ενσυνείδητο, πιο χαρούμενο μέλλον και να μπορέσουμε να προσφέρουμε συναισθηματική φροντίδα στο παιδί μας και στον εαυτό μας.

Mindfulness διαλογισμός γονιμοτητας

Mindful Mom's Workshop (Mindfulness)

Το πρόγραμμα αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις τις δύσκολες και εξαντλητικές μέρες της γονεϊκότητας αλλά και να δημιουργήσεις χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές που θα μοιραστείς με το παιδί σου.

Οι ασκήσεις αναπνοών, συγκέντρωσης και ηρεμίας του νου μέσω του διαλογισμού και οι σωματικές ασκήσεις μπορούν είναι χρήσιμα εργαλεία.

Εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς το άγχος σου και να νιώσεις πιο ικανή.

Δώσε χώρο και χρόνο σε ΕΣΕΝΑ για να έχεις απόθεμα ενέργειας και για το παιδί σου γιατί σε χρειάζεται!