Εξετασε τα επιπεδα τησ φλεγμονησ στο σωμα σου με το balance test

Το Balance test μας δείχνει την  αναλογία Ω3 και Ω6 λιπαρών οξέων που έχουμε στο σώμα μας. Δηλαδή, τα επίπεδα της φλεγμονής  καθώς τα αυξημένα επίπεδα Ω6, συνδέονται άμεσα με την ύπαρξη φλεγμονής.

Η καλύτερη υγεία ξεκινά με καλύτερη ισορροπία – συγκεκριμένα, στα κύτταρα, το έντερο και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Tο Πρωτόκολλο Υγείας 3 βημάτων (HEALTH PROTOCOL) της Zinzino, εξισορροπεί και αποκαθιστά την ισορροπία μεταξύ Ω6-Ω6 λιπαρών οξέων,  αποτοξινώνει και απομακρύνει τις φλεγμονές, τονώνει και δίνει ενέργεια, διευκολύνει την απώλεια βάρους, μειώνει τους χρόνιους πόνους και γενικά  αυξάνει τις πιθανότητές  να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη υγεία και το κυριότερο, απαλλαγμένη από φλεγμονές.

Ο σύγχρονος άνθρωπος βρίσκεται σε φλεγμονώδη κατάσταση

Η κακή διατροφή γεμάτη από τρανς λιπαρά, η δυσβίωση του εντέρου,  η έλλειψη άσκησης και ο μη ποιοτικός και επαρκής ύπνος, η κακή αναπνοή αλλά και το χρόνιο οξειδωτικό  στρες, είναι οι 6 βασικές αιτίες της χρόνιας φλεγμονής στο σώμα μας. Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις για όλα αυτά.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ Ω3

THE HEALTH PROTOCOL

Επαναφέρει τον κόσμο σε ισορροπία με βασισμένες σε τεστ, επιστημονικά αποδεδειγμένες και εξατομικευμένες, λύσεις που οδηγούν την επόμενη γενιά διατροφής. Η εξατομικευμένη φροντίδα από έναν επαγγελματία υγείας ή διατροφής εκπαιδευμένο στην ασφαλή και αποτελεσματική χρήση των συμπληρωμάτων, η οποία βασίζεται σε τεστ,  είναι απαραίτητη.

Εξισορρόπηση Ω6-Ω3 λιπαρών οξέων

Η ιδανική αναλογία των Ω-3 και Ω-6 που έχουμε στον οργανισμό μας θα πρέπει να είναι 1:1. Ωστόσο, η μέση αναλογία που επικρατεί στον Δυτικό κόσμο είναι 1:16

Αποκατάσταση μικροβιώματος του εντέρου

Η θεραπεία όλων των παθήσεων πρέπει να αρχίζει από το έντερο. Η δυσβίωση (επικράτηση των παθογόνων βακτηρίων) συνδέεται με το 80% των προβλημάτων υγείας.

Αποτοξίνωση & μείωση φλεγμονών

Αυξάνοντας τα Ω3 λιπαρά οξέα, μειώνονται δραματικά οι φλεγμονές στο σώμα και όλα τα προβλήματα που συνδέονται με αυτές.

Ενέργεια και απώλεια βάρους

Όταν αποκαθίσταται η ισορροπία στο σώμα, έχουμε ενέργεια, ψυχική και νοητική διαύγεια. Διορθώνονται επίσης προβλήματα που συνδέονται με τον μεταβολισμό και τον έλεγχο του βάρους (παχυσαρκία ή αδικαιολόγητη απώλεια βάρους)

ZINZINO BALANCE TEST

Η δοκιμή μετρά 11 λιπαρά οξέα, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων, μονοακόρεστων (Ωμέγα-9) και πολυακόρεστων (Ωμέγα-6 και Ωμέγα-3) λιπαρών οξέων.

Μετρώνται τα ακόλουθα λιπαρά οξέα:

Παλμιτικό οξύ, C16:0, κορεσμένα λιπαρά
Στεατικό οξύ, C18:0, κορεσμένα λιπαρά
ελαϊκό οξύ, C18:1, Ωμέγα-9
Λινολεϊκό οξύ, C18:2, Ωμέγα-6
Άλφα-λινολενικό οξύ, C18:3, Ωμέγα-3
γ-λινολενικό οξύ, C18:3, Ωμέγα-6
Διομο-γ-λινολενικό οξύ, C20:3, Ωμέγα-6
Αραχιδονικό οξύ (AA), C20:4, Ωμέγα-6
Εικοσιπεντανοϊκό οξύ (EPA), C20:5, Ωμέγα-3
Εικοσιπεντανοϊκό οξύ (DPA), C22:5, Ωμέγα-3
Εικοσιδυαπεντανοϊκό οξύ (DHA), C22:6, Ωμέγα -3

BALANCE TEST.ZINZINO
Ελα να σου πω ενα μυστικο

Πώς να τα αποκτήσεις σε τιμή χονδρικής

Βάζοντας το αγαπημένο σου συμπλήρωμα διατροφής σε αυτόματη μηνιαία παραγγελία, παίρνεις έκπτωση πάνω από 32% (ανάλογα με το συμπλήρωμα). Αυτά λέγονται premier kit και στην παραγγελία επιλέγεις Subscribe.

Έχεις πάντα την δυνατότητα να διακόψεις την αυτόματη παραγγελία αλλά εφ όσον το θέλεις για θέματα υγείας, καλό θα ήταν να την διατηρήσεις το ελάχιστό για 4 μήνες, το ιδανικό για 8 μήνες ώστε να γίνει η κυτταρική αναγέννηση και αναζωογόνηση που στοχεύουμε.

ΔΕΣ ΤΑ PREMIER KIT ΕΔΩ

The HEALTH PROTOCOL

Το Health Protocol περιλαμβάνει:

✔2 BALANCE TEST και

✔800 ml Balance Oil (ιχθυέλαιο)

✔2 Zinabiotic (πρεβιοτικά)

✔2 XTEND ([πολυβιταμίνες)

Για χρήση δύο μηνών. Το 2ο balance test θα το λάβετε τον 3ο μήνα για να γίνει η επανεξέταση της ισορροπίας Ω6:Ω3

 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (PREMIER PRICE)

Απόκτησε σήμερα και τα 3 συμπληρώματα, σε τιμές χονδρικής επιλέγοντας την αυτόματη μηνιαία παραγγελία (Get premier price ->subscribe) .

Η 1η παραγγελία και των 3 συμπληρωμάτων,  ανέρχεται στα 287,00€  από 638,00€ τιμή λιανικής.

Παραλαμβάνετε 1 τεστ στην πρώτη παράδοση και ένα τεστ στον 4ο μήνα για να γίνει η επανεξέταση. 

Το μηνιαίο κόστος και για τα 3 συμπληρώματα του πρωτοκόλλου υγείας είναι στα 90,00€ χωρίς τα μεταφορικά (εφ όσον επιλεχθεί η αυτόματη μηναιία παραγγελία)

Ω3 - Ω6 σε πλήρη ανισορροπία

Τα απολύτως απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFAs) , πρέπει να τα λαμβάνουμε με την διατροφή μας. Δυστυχώς δεν μπορεί να τα παράγει ο οργανισμός μας. Υπάρχουν δύο κύριες οικογένειες των EFAs: τα Ωμέγα-3 (τα καλά λιπαρά) και τα ωμέγα-6 ( τα κακά λιπαρά).

Το σώμα μας, μπορεί να παράγει όλα τα λιπαρά οξέα που χρειάζεται, εκτός από δύο: το λινελαϊκό οξύ (LA), ένα ω-6 λιπαρό οξύ, και το α-λινολεϊκό οξύ (ALA), ένα ω-3 λιπαρό οξύ. 

Αυτά ονομάζονται «απαραίτητα λιπαρά οξέα», επειδή είναι απολύτως αναγκαίο να λαμβάνονται μέσω της διατροφής καθώς και τα δύο, συντελούν στην ανάπτυξη και ανάπλαση του οργανισμού Για να επιτευχθεί όμως η σωστή ανάπτυξη και ανάπλαση, πρέπει αυτά τα δύο, τόσο σημαντικά, λιπαρά οξέα, να βρίσκονται σε ισορροπία 1:1 . Δηλαδή 1 Ω3 προς 1 Ω6 . Ο μέσος όρος της αναλογίας Ω3-Ω6 στον σύγχρονο δυτικό κόσμο είναι 1:16! 

Οι αθλητές και τα παιδιά δυστυχώς, διατρέχουν τον μεγαλύτερό κίνδυνο.

Τα ευεργετικά ωμέγα -6 ( και Ω3)  λιπαρά οξέα  βρίσκονται   στον λιναρόσπορο, τα καρύδια, στα chia seeds και γενικά σε διάφορούς σπόρους και ξηρούς καρπούς.

Παρόλα αυτά, μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, όπως το λινολεϊκό, αυξάνει την φλεγμόνή, και κατά συνέπεια, τον κίνδυνο ασθένειας.

Δεν μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε ευεργετικές τροφές  για την υγεία μας, επειδή περιέχουν και κάποια ΄ποσότητα Ω6. Για παράδειγμα ο λιναρόσπορός περιέχει  3,2 g Ω3 και μόλις 0,83g Ω6 λιπαρά οξέα και θεωρεείται  ο πρωταθλητής των Ω6 λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του. 

Ο λιναρόσπορος συγκρινόμενος με τις τροφές που περιέχουν πολυφαινόλες (οι πολυφαινόλες είναι μία πολύ σημαντική ομάδα αντιοξειδωτικών ), κατατάσσεται στην 9η θέση ανάμεσα σε 100 συνήθη τρόφιμα.