Η γεωμετρία της ψυχής είναι ένα αυτογνωσιακό εργαλείο, ένας οδηγός της ζωής μας. Μια πυξίδα που θα την συμβουλεύεσαι για να έχεις καθοδήγηση και να κάνεις τις σωστές επιλογές στην ζωή σου. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αν θέλεις να ξέρεις ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σου και ο προορισμός σου, τα ιδιαίτερα ταλέντα σου, ποιο από τα ταλέντα σου θα σου φέρει χρήμα, πώς να καταλάβεις τον χαρακτήρα και τα ταλέντα των παιδιών σου την εξέλιξη της επιχείρησης σου και πολλά άλλα, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Ο χάρτης της Γεωμετρίας της Ψυχής γίνεται μόνο μια φορά στην ζωή μας.

Γιατί μόνο μια φορά γεννιόμαστε σε αυτή την ζωή. Γι αυτό βασίζεται στην ημερομηνία γέννησης μας και μόνο, δεν χρειάζομαι καμία άλλη πληροφορία για να σου φτιάξω και να σου παραδώσω τον προσωπικό σου χάρτη.

Εκεί, στην ημερομηνία γέννησής μας, κρύβονται όλες οι απαντήσεις σε βαθύτερα ερωτήματα και αποτελεί έναν χρήσιμο πλοηγό στη ζωή! 

Κάθε αριθμός, είτε είναι η ημέρα γέννησης σου, είτε ο μήνας, είτε το άθροισμα που προκύπτει από την χρονολογία γέννησης σου και άλλους υπολογισμούς, συνδέεται με κάποιες ποιότητες, με κάποια χαρακτηριστικά και ενέργειες.

Την στιγμή που γεννιόμαστε, ερχόμαστε σε αυτή την ζωή με κάποιες ποιότητες στον χαρακτήρα μας, κάποια χαρακτηριστικά και κάποια ταλέντα. Τα δικά σου ποια είναι, ξέρεις?

Ο χάρτης δίνει σημαντικές πληροφορία για τους γονείς για να κατανοήσουν τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά των παιδιών τους.

Ο χάρτης της Γεωμετρίας της Ψυχής προβλέπει το μέλλον?

Παρόλο που η ανάλυση του χάρτη μπορεί να καθορίσει θετικά το μέλλον μας, όχι δεν είναι μελλοντολογία, ούτε γίνονται προβλέψεις κάθε εβδομάδα όπως στα ζώδια ή την αστρολογία. Εχει την βάση της στην Ιερή Γεωμετρία και την Αριθμοσοφία.

 

Μπορούμε όμως να καθορίσουμε το μέλλον το δικό μας, του παιδιού μας ή της επιχείρησης μας επειδή αναγνωρίζουμε τις ποιότητες και χαρακτηριστικά με το οποία ήρθαμε στην ζωή και τα χρησιμοποιούμε για να απολαύσουμε αρμονία, επιτυχία και χαρά στην ζωή μας. Για να ζούμε σύμφωνα με τον σκοπό της ζωής μας. 

Είναι περισσότερο μια διαδικασία αυτογνωσίας, μέσα από την οποία κατανοούμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Έχει βελτιωθεί η ζωή πολλών ανθρώπων μέσα από την ανάλυση του χάρτη καθώς “βλέπουν” μέσα σε αυτόν τον χαρακτήρα τους, τα ταλέντα τους κ.α. και μπορούν να εναρμονίσουν την ζωή τους σύμφωνα με αυτές τις ποιότητες.

Τα 11 πεδία στην Ανάλυση του Χάρτη

Ποιες είναι οι ποιότητες του χαρακτήρα σου, ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά σου στοιχεία? Πότε ενεργείς με βάση τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου και πως να το αλλάξεις για να απολαμβάνεις χαρά και αρμονία στην ζωή σου. Πως σε βλέπουν οι άλλοι?

Σημαντική πληροφορία για τους γονείς για να κατανοήσουν τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά των παιδιών τους.

Θα μάθεις ποιοι είναι οι τρεις προορισμοί στην ζωή σου: προσωπικός, κοινωνικός και πνευματικός με λεπτομέρεια. Και έτσι θα κατανοήσεις αν πορεύεσαι σε αυτή την ζωή σύμφωνα με τους προορισμούς που σου έχουν δοθεί από την ημέρα γέννησης σου. Ώστε να απολαμβάνεις αρμονία και ευτυχία!

Όλοι ερχόμαστε στην ζωή με 3 ταλέντα. Προικιζόμαστε με αυτά την ημέρα της γέννησής μας. Εσύ με ποια έμφυτα ταλέντα έχεις έρθει σε αυτή την ζωή? Ποια είναι τα χαρίσματα σου?

Εργάζεσαι πάνω στον τομέα για τον οποίο είσαι προορισμένη/ος ή είσαι σε μια δουλειά που δεν σου προσφέρει καμία ευχαρίστηση? 

Η δύναμη της ψυχής μας είναι αυτή που κρατάει σε ισορροπία όλους τους υπόλοιπους τομείς. Θα μάθεις πια είναι η δική σου εσωτερική δύναμη και τι άλλο μπορείς να κερδίσεις από την ζωή, ζώντας σύμφωνα με την δύναμη αυτή,

Θα αποκαλυφθεί τι δώρα μπορείς να λάβεις όταν ακολουθείς την εσωτερική σου ώθηση.

Αυτή η πληροφορία είναι πολύ σημαντική για τους γονείς, για να κατανοήσουν καλύτερα τα παιδιά τους

ιεχόμενο Ακορντεόν

Ένα από αυτά τα ταλέντα σου συνδέονται με την πύλη εισόδου των χρημάτων στην ζωή σου. 

Ποιο είναι το δικό σου κύριο ταλέντο μέσα από το οποίο θα κερδίσεις τα περισσότερα χρήματα?

Θα εξηγηθεί με ποιον τρόπο μπορείς να κερδίσεις χρήματα και ποια επαγγέλματα θα είναι κατάλληλα για εσένα (σημαντικό για τους ενήλικες αλλά και για τους γονείς)

Ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σου σημεία. Τι να προσέχεις και πως πρέπει να πράξεις στην ζωή σου για να απολαμβάνεις καλύτερη υγεία?

Ένας πολύτιμος οδηγός για την υγεία την δική σου ή του παιδιού σου.

Θα αποκαλυφθεί τι κάρμα κουβαλάτε και τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε σε αυτή την ζωή

Το προγονικό Kάρμα και πως μπορεί να σας μπλοκάρει αυτό. Αν το δουλέψετε, τότε το γένος της μητέρας σας και το γένος του πατέρα σας θα σας προικίσουν με ακόμα δύο ταλέντα (ένα ο καθένας)

Πού χρειάζεται να εστιάσεις για να πετύχεις τους στόχους της χρονιάς. Η προσωπική χρονιά ορίζεται από την γενέθλια ημερομηνία μέχρι την επόμενη.

Ο μόνος χάρτης, μαζί με της επιχείρησης,  που μπορεί να επαναληφθεί και γίνεται μία φορά τον χρόνο. 

Αφορά ετήσιες προσωπικές προβλέψεις (αφού αλλάζει η χρονολογία, άρα και η χρονιά).

Θα μάθεις τα υπέρ και τα κατά στη χρονιά που έρχεται και να εστιάσεις στα δυνατά  της σημεία και να αποφύγεις τα αδύναμα.

Μελέτη του χάρτη της επιχείρησης: τι σκοπούς έχει και πώς μπορεί να είναι πιο πετυχημένη αυτή την χρονιά.

Συν- Γεωμετρία της Ψυχής: ανάμεσα στα ζευγάρια, συναδέλφους, συνεργάτες, συνεταίρους και εργοδότη-υπαλλήλου.

ΠΑΚΕΤΑ

Πακέτα Προσωπικού Χάρτη Γεωμετρίας της Ψυχής

Ανάλυση 2 από τα 11 πεδία

Εστίαση σε έναν συγκεκριμένο τομέα (πχ. χρήματα και επαγγέλματα ή ταλέντα ή χαρακτήρας + ταλέντα). 40€ (Δεν συμπεριλαμβάνει προσωπική συνεδρία)

Ανάλυση από το 1ο έως και το 7ο πεδίο

2o Πακέτο (ηχητικό ή γραπτώς) 120€ | Με προσωπική συνεδρία των 30΄ 180€

Ανάλυση από το 1ο -έως και το 9ο πεδίο.

3o Πακέτο (ηχητικό ή γραπτώς)150€ | Με προσωπική συνεδρία των 30΄ 210€)

Ζήτησε μου τον χάρτη σου, ή πληροφορίες.