Η Γανοθεραπεία αποτελεί μέρος της παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και είναι μια εδραιωμένη εναλλακτική συμπληρωματική θεραπευτική. Βασίζεται σε μια εξαιρετικά αλκαλική τροφή, το Γανόδερμα (Ganoderma ή Reishi ή Lingzhi), το οποίο παρουσιάζει ένα μοναδικό και δυσεύρετο συνδυασμό: ανήκει στα προσαρμογόνα φαρμακευτικά βότανα.

Η γανοθεραπεία δεν υπόσχεται θεραπεία αλλά βοηθά το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί συντελώντας σημαντικά στην αποκατάσταση της υγείας μας αλλά και στην πρόληψη. Δηλαδή, το σώμα μας θα φροντίσει για τα δικά του προβλήματα υγείας με την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη, η οποία προέρχεται από τις πολλές χρήσιμες θρεπτικές ουσίες του γανοδέρματος.

Η βασική πεποίθηση είναι ότι το σώμα μας είναι ο καλύτερος γιατρός. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα  αλλά και το νευρικό, όταν βρίσκονται στην βέλτιστη κατάσταση είναι σε θέση να καταπολεμήσουν πολλές ασθένειες ταυτόχρονα, κατά προτεραιότητα και χωρίς παρενέργειες.

3 βασικές αρχές της Γανοθεραπείας είναι:

1. Οι ασθένειες προκαλούνται από δύο κύριες αιτίες: τις τοξίνες στο σώμα και την δυσαρμονία στις λειτουργίες του σώματος.

2. Το Γανόδερμα δεν θεραπεύει την ασθένεια, αλλά επαναφέρει την ισορροπία στα διάφορα συστήματα (νευρικό, πεπτικό ,καρδιαγγειακό κλπ)  και ενισχύει την αντίσταση απέναντι στις ασθένειες.  Το θεραπευτικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα από την διαδικασία αυτή!

3. Οποιαδήποτε «αντίδραση»  αισθανόμαστε  προκαλείται από το σύστημα του σώματος που προσπαθεί να αποτοξινωθεί και να θεραπευτεί και όχι από την κατανάλωση του γανοδέρματος

Η Γανοθεραπεία υποστηρίζει την επίτευξη καλής υγείας με την αποτοξίνωση και τη ρύθμιση των συστημάτων του σώματος.

 Ωστόσο, δεδομένου ότι τα προϊόντα αυτά είναι στην πραγματικότητα  τρόφιμα, θα πρέπει να καταναλώνονται αρκετά τακτικά, για να κάνουν τη διαφορά (τουλάχιστον 3 μήνες)

Η επιμονή και η δέσμευση να αλλάξουμε τον εαυτό μας είναι σημαντική, καθώς το σώμα μπορεί να αισθανθεί κάποια αντίδραση, δεδομένου ότι ξεφορτώνεται τις τοξίνες που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια των ετών !!

Δοσολογία για DXN Ganoderma

Η βελτίωση της υγείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα. Δηλαδή, από τα επίπεδα των τοξινών στο σώμα αλλά και τη διάρκεια κάποιας ασθένειας που προϋπάρχει. Σε σοβαρά προβλήματα υγείας χρειάζεται μακροχρόνια λήψη αλλά από τον 1ο μήνα θα αρχίσετε να αισθάνεστε την διαφορά στα επίπεδα της αντοχής και της ενέργειας καθώς και την βελτίωση του ύπνου.

Η δοσολογία για υγιή άτομα (για πρόληψη και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος):

Ένα ζεύγος (1RG + 1GL) το πρωί με άδειο στομάχι και ένα ζευγάρι το βράδυ με άδειο στομάχι (περίπου μισή ώρα πριν από το δείπνο).Η έναρξη του γανοδέρματος γίνεται σταδιακά οπότε, επικοινωνήστε μαζί μας για ολοκληρωμένη δοσολογία.

Αν υπάρχουν προβλήματα υγείας, επικοινωνήστε μαζί μας για λήψη ιστορικού και εξατομικευμένη δοσολογία

Το γανόδερμα είναι για την υγεία ενώ τα φάρμακα είναι για τις ασθένειες ή τα συμπτώματα!