Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Mindfulness for Fertility

20 Μαρτίου |8:30 μμ - 15 Μαΐου |10:00 μμ

120,00€

Τα εβδομαδιαία μαθήματα Mindfulness for Fertility (Mindfulness για την γονιμότητα), σε βοηθούν να απαλλαγείς από αρνητικά συναισθήματα όπως άγχος, ενοχές, θλίψη, και γενικά  αρνητικές σκέψεις ή  περιοριστικές πεποιθήσεις που συνήθως βιώνονται σχετικά με τη γονιμότητα (αυτό μπορεί επίσης να εμποδίζει την εγκυμοσύνη).

Μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι ενσυνειδητότητας και κατανόησης του εαυτού σου και του τρόπου που σκέφτεσαι, να σε προετοιμάσω για μια συνειδητή σύλληψη  απαλλαγμένη από άγχος  και εστιασμένη στο θετικό αποτέλεσμα.

Τα μαθήματα Mindfulness for Fertility – Mindfulness για την γονιμότητα, σε βοηθούν να μπεις σε μια πιο υγιή ψυχολογική κατάσταση του νου αλλά και  το σώμα σου  να είναι στην πιο υγιή φυσική κατάσταση ώστε να έρθει η εγκυμοσύνη, με φυσικό τρόπο ή με θεραπεία γονιμότητας όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τα μαθήματα γονιμότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε προσπαθείς φυσικά είτε κάνεις θεραπεία γονιμότητας (πχ εξωσωματική γονιμοποίηση). Συμπληρώνουν επίσης άλλους τρόπους υποστήριξης της γονιμότητας, όπως η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και ο βελονισμός, το Bowtech ή η διατροφή η άσκηση κλπ

✅Το πρόγραμμα αυτό είναι προσαρμοσμένο στις δυσκολίες που προκύπτουν στο ταξίδι της (μη) γονιμότητας.

✅Το πρόγραμμα  Mindfulness for Fertility είναι ένα  βιωματικό διαδικτυακό, βασισμένο σε τεκμήρια (έρευνες) πρόγραμμα, που ακολουθεί το περίφημο πρόγραμμα σπουδών MBSR.

✅Οι διαδικτυακές συναντήσεις πραγματοποιούνται σε μια υποστηρικτική ομάδα/κοινότητα με άλλες γυναίκες που έχουν μια κοινή εμπειρία από αυτό το ταξίδι. Σε βοηθάω λοιπόν μέσα από αυτές τις συναντήσεις, να βρεις ένα μέρος ηρεμίας του νου χωρίς να εγκαταλείψεις το ταξίδι. Να αποκτήσεις ψυχική ηρεμία, αισιοδοξία και κυρίως να ελέγξεις και να μετουσιώσεις τα τοξικά συναισθήματα που δεν σου προσφέρουν τίποτα στον αγώνα που δίνεις. Ναι είναι δυνατόν!

Το μάθημα αυτό σε αφορά αν:

 •  είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω τις ενοχές, την αυτοκριτική,  το άγχος και τους φόβους σου ή έστω να θέλεις να προσπαθήσεις!
 • να αγκαλιάσεις την ύπαρξη σου με αγάπη, αποδοχή και συμπόνια
 • να αναγνωρίσεις τους φόβους σου και αυτά που σε κρατούν πίσω
 • να κάνεις γόνιμες σκέψεις
 • να θέσεις υπό έλεγχο το άγχος! Αυτό το άγχος, που μας στερεί τόσα από την χαρά της ζωής. Που μπλοκάρει την υγεία μας καθώς μας γεμίζει φλεγμονές και επηρεάζει άμεσα το ορμονικό μας σύστημα αλλά και το ανοσοποητικό.

Η προσέγγιση του μυαλού/σώματος που διδάσκω στις τάξεις αυτού του workshop,  βοηθά τις γυναίκες να ανακτήσουν τον έλεγχο και να πάρουν πίσω την χαμένη τους δύναμη. Να πιστέψουν στο σώμα τους αλλά και στις απεριόριστες δυνατότητες του υποσυνείδητου νου.

Αυτό το άκρως βιωματικό και υποστηρικτικό πρόγραμμα εξασκεί και συνδυάζει:

 • Καθοδηγούμενη διδασκαλία σε πρακτικές διαλογισμού επίγνωσης και προσευχής
 • Αναπνευστικές ασκήσεις
 • Τεχνικές ελέγχου του άγχους και των τοξικών συναισθημάτων
 • Ήπιες ασκήσεις της yoga
 • Διδασκαλία και συζήτηση (μοίρασμα)
 • Πρακτικές στο σπίτι για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης στην καθημερινή ζωή

Γιατί Mindfulness για την γονιμότητα? Γιατί οι σκέψεις σας, επηρεάζουν την γονιμότητα σας.

Το άγχος μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να μείνετε έγκυος σε πολλαπλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου της λειτουργίας του υποθαλάμου. Ο υποθάλαμος βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων ορμονών, συμπεριλαμβανομένων των FSH και LH που εμπλέκονται στη σύλληψη. Ο υποθάλαμος επίσης ελέγχει τις αποκρίσεις της υπόφυσης και των επινεφριδίων που παράγουν και ρυθμίζουν το επίπεδο των ορμονών του στρες στο σώμα σας.

Η υπόφυση ρυθμίζει τόσο την ποσότητα μιας ορμόνης που παράγεται όσο και την ποσότητα που απελευθερώνεται στο σώμα. Οι αλλαγές στην απόκρισή του μπορεί να έχουν δραματική επίδραση στο ευαίσθητο κοκτέιλ ορμονών που είναι απαραίτητες για την ωορρηξία, τη γονιμοποίηση, τη λειτουργία της σάλπιγγας και ακόμη και την επιτυχή εμφύτευση του ωαρίου.

Κατανοώ τον πόνο, τον φόβο, το άγχος και την αγωνία που μπορεί να φέρει το ταξίδι της γονιμότητας, το έχω περάσει και εγώ και το έχω ζήσει μέσα από όλες εσάς. Ξέρω ότι μπορεί να είναι ένα μοναχικό ταξίδι. Δεν χρειάζεται να νιώθεις πια μόνη. Έχω πάει εκεί και τα έχω καταφέρει όταν συνειδητοποίησα το δικό μου ΟΧΙ.

✅Κλείσε και εσύ έγκαιρα την θέση σου σε αυτά τα μοναδικά μαθήματα και φέρε την αλλαγή στη ζωή σου! Κάλεσε συνειδητά το παιδί στην ζωή σου! Ένωσε την ψυχή σου με την ψυχή του και προσκάλεσε το!

Πληροφορίες για τα μαθήματα Mindfulness για την γονιμότητα

2 ώρες κάθε εβδομάδα για να έρθεις σε επαφή με το σώμα σου, τον εσωτερικό σου κόσμο, τις πεποιθήσεις σου και τις βαθύτερες σου σκέψεις και ανησυχίες. Να ανακαλύψεις τι σε μπλοκάρει και να μάθεις τρόπους, εργαλεία και τεχνικές που θα σε οδηγήσουν στην απελευθέρωση και στην διαχείριση του άγχους!

 • Τα μαθήματα είναι 1 φορά την εβδομάδα ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.
 • Διάρκεια μαθημάτων: 8 συναντήσεις, συνολική διάρκεια 2 μήνες
 • Τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται για την προσωπική χρήση της κάθε ομάδας.
 • 3ος μήνας: Το πρόγραμμα συνεχίζεται για όσες επιθυμούν, ως αυτόνομο μάθημα 4-6 συναντήσεων,  με προχωρημένες τεχνικές όπως κοιλιακό μασάζ, ενεργοποίηση μεσημβρινών, βελονιστικών σημείων, και ενεργειακών κέντρων που εμπλέκονται με την γονιμότητα.

Κόστος συμμετοχής:

➡ 240,00 € όλο το πρόγραμμα

Τροποι πληρωμής:

120,00 € τον μήνα (30,00€ ανά μάθημα) ή 200€ για προπληρωμή και των 2 μηνών,(έκπτωση 40€)

➡Γραφτείτε στην φόρμα συμμετοχής για να είμαστε σε επικοινωνία και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες

➡Σχέδια πληρωμών με δόσεις ή  άλλες ευκολίες, είναι διαθέσιμα σε όποιον έχει ανάγκη (επικοινωνήστε μαζί μου με email) . Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και κανείς δεν θα απορριφθεί λόγω οικονομικών ανησυχιών .

Εγγραφή:

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα λάβετε άμεσα πληροφορίες στο email σας. Κάντε έλεγχο και στα ανεπιθύμητα (spam) αν δεν λάβετε το email σας στα επόμενα 5΄.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20 Μαρτίου |8:30 μμ
Τέλος:
15 Μαΐου |10:00 μμ
Κόστος:
120,00€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Ιστότοπος:
https://humanhealthlab.gr/event/mindfulness-for-fertility

Χώρος Διεξαγωγής

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
Ελλάδα
Phone
2114028135
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Διοργανωτής

ANNA KONOVESI
Email
info@humanhealthlab.gr