Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Mindful Moms” Mindfulness για γονείς

12 Μαρτίου |8:30 πμ - 30 Απριλίου |10:00 πμ

120€
Mindfulness για την νέα μαμά

Αν είσαι νέα μαμά, το πρόγραμμα  “Mindful Moms”  Mindfulness για γονείς   θα σε βοηθήσει  να  αντιμετωπίσεις το καθημερινό άγχος, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου. Θα σε βοηθήσει ακόμα στην ομαλή μετάβασή σου στον νέο σου ρόλο της μητέρας αλλά και να συνδεθείς με το μωρό σου.

Οι γονείς περνάνε ξαφνικά από την ζωή “πριν το παιδί”, στην ζωή  “μετά το παιδί”, συνήθως χωρίς να έχοuν προετοιμαστεί για τον ρόλο αυτό, τον ρόλο του γονέα που θα τον έχεις για πάντα. Και είναι ένας υπέροχος ρόλος, που συνοδεύεται όμως με αρκετό άγχος, κούραση, φόβο,  αβεβαιότητα και ανησυχίες.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην ζωή σου, το πρόγραμμα αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ηρεμήσεις. Για να επαναφέρεις τον εαυτό σου στη στιγμή, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το υπόλοιπο της ημέρας. 

Ακόμα και η απλή εστίαση στην αναπνοή, αν νιώθεις ότι δεν έχεις τον χρόνο να κάνεις κάτι περισσότερο, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Το πρόγραμμα αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις τις δύσκολες και εξαντλητικές μέρες της γονεϊκότητας αλλά και να δημιουργήσεις χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές που θα μοιραστείς με το παιδί σου. Οι ασκήσεις αναπνοών, συγκέντρωσης και ηρεμίας του νου μέσω του διαλογισμού και οι σωματικές ασκήσεις μπορούν είναι χρήσιμα εργαλεία. Εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς το άγχος σου και να νιώσεις πιο ικανή/ος.

Τι θα μάθεις στα μαθήματα για την ενσυνείδητη γονεϊκότητα.

Το πρόγραμμα αυτό ανήκει στην Ψυχοσωματική προετοιμασία για την Γονεϊκότητα και διαρκεί 8 εβδομάδες.

Απευθύνεται σε γονείς με βρέφη και μικρά παιδιά. Είναι ευπρόσδεκτοι και οι μπαμπάδες καθώς έτσι θα μεταβούν και αυτοί στην πατρότητα με λιγότερο άγχος και περισσότερες γνώσεις για το μωρό τους.

Βιωματική μάθηση στην ενσυνειδητότητα “Mindful Moms” κάθε Τετάρτη 09:00-10:30 ξεκινώντας από τις 21/2/24 ως και 10/4/24

Στα μαθήματα “Mindful moms”, τα οποια στοχεύουν στην μείωση και τον έλεγχο του άγχους και του φόβου, θα εξασκηθούμε
  •  στην ενσυνείδητη αναπνοή και παρατήρηση του σώματος, των σκέψεων και των συναισθημάτων μας.
  • Στην ενεργοποίηση του Πνευμονογαστρικού νεύρου (vagus nerve)- το νεύρο που καθορίζει την ζωή μας και είναι υπεύθυνο για το αίσθημα της χαλάρωσης.
  • σε νοητικές ασκήσεις εστίασης , παρατήρησης και  αποστασιοποίησης.
  • σε σωματικές ασκήσεις εκπαίδευσης των δυο ημισφαιρίων του εγκεφάλου για την μείωση του άγχους.
  • σε ασκήσεις αναπνοών και
  • σε εύκολες σωματικές ασκήσεις για το πυελικό έδαφος και την πλάτη.
  • Μοίρασμα βιώματος.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για την διευκόλυνση της ομάδας και έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν χάσετε κάποιο μάθημα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την μαγνητοσκόπηση το απόγευμα.

 Κόστος συμμετοχής:

  • 120,00€ τον μήνα  (240,00€ όλο το πρόγραμμα).  200,00€ για προπληρωμή και των δύο μηνών

Εισηγητής: Άννα Κονοβέση Μαία, Εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών, Mindfulness Instructor & Ολιστική Θεραπεύτρια.

Εγγραφή:

Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής για να είμαστε σε επικοινωνία και να λάβεις περισσότερες πληροφορίες στο email σου Κάνε έλεγχο και στα ανεπιθύμητα (spam) αν δεν λάβεις το email σας στα επόμενα 5΄. Για την κράτηση της θέσης σου και την συμμετοχή στο πρόγραμμα, ολοκλήρωσε την πληρωμή των 80,00 για τον πρώτο μήνα (πληροφορίες εγγραφής στο email σου)
 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
12 Μαρτίου |8:30 πμ
Τέλος:
30 Απριλίου |10:00 πμ
Κόστος:
120€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Χώρος Διεξαγωγής

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
Ελλάδα
Phone
2114028135
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Διοργανωτής

ANNA KONOVESI
Email
info@humanhealthlab.gr