Εάν θέλετε μια 100% φυσική και μη επεμβατική θεραπεία για να ενισχύσετε το στήθος σας, τότε αυτό που ψάχνετε είναι ο Κοσμητικός Βελονισμός της ΠΚΙ. Χωρίς μαχαίρι, χωρίς ουλές και χωρίς πόνο, αλλά με διαρκή αποτελέσματα και μια ολιστική θεραπεία σώματος που δίνει άριστα αποτελέσματα.

Ο βελονισμός έχει χρησιμοποιηθεί για τη βελτιώσει την εικόνα σε μικρά και χαλαρά στήθη ή για άλλα αισθητικά θέματα του μαστού στην Κίνα και σε άλλες ασιατικές χώρες για πάνω από 30 χρόνια. 

Σε αντίθεση με τα εμφυτεύματα στήθους, ο βελονισμός για τη βελτίωση του μαστού,  δεν δίνει στο στήθος  άμεση αύξηση στο μέγεθος. Αυτό που κάνει είναι ότι ενισχύει την εμφάνισή τους ενισχύοντας την αισθητική τους, τη σταθερότητα και την πληρότητα, “γεμίζοντας” το σταδιακά από τις πρώτες συνεδρίες! Μπορεί να λειτουργήσει για γυναίκες που θα ήθελαν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους αλλά δεν είναι έτοιμες για χειρουργική επέμβαση.

 Δεν υπάρχουν κίνδυνοι εάν ένας εκπαιδευμένος βελονιστής κάνει τη θεραπεία.

Η τεχνική απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 60 ετών που επιθυμούν να επιλέξουν μη χειρουργική προσέγγιση για τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας του μαστού λόγω των ακόλουθων συνθηκών:

  • μικρό στήθος
  • άνισο στήθος
  • χαλάρωση του στήθους

Οι γυναίκες που έχουν σχετικά κανονικό στήθος μπορεί επίσης να θέλουν να δοκιμάσουν τη τεχνική για να διατηρήσουν και να αποτρέψουν την πρόωρη χαλάρωση του στήθους.

Για μεγένθυση στήθους, όπως και για σμίκρυνση, υπάρχουν ειδικά πρωτόκολλα βελονισμού και χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση.

Τι να περιμένεις?

Η αύξηση του μεγέθους του στήθους με βελονισμό δεν είναι τόσο έντονη όσο αυτή από την εμφύτευση του χειρουργικού μαστού. Οι περισσότερες θα έχουν αισθητική βελτίωση στο μαστό μέσα σε 4 έως 8 συνεδρίες. Όσον αφορά την ενίσχυση του μεγέθους του στήθους, σύμφωνα με στοιχεία της Κίνας, τα τυπικά αποτελέσματα είναι μια αύξηση 10% ή μέχρι 1 νούμερο στον στηθόδεσμο.

Οι βελόνες παραμένουν στο σώμα για περίπου 30 λεπτά .Η όλη διαδικασία διαρκεί 1 ώρα και 15′ περίπου

Συνήθως χρειάζονται  με 8-12 συνεδρίες αλλά κάθε περίπτωση αξιολογείται διαφορετικά, ανάλογα με το μέγεθος της χαλάρωσης . Τις πρώτες 2 εβδομάδες χρειάζονται 2 συνεδρίες ανά εβδομάδα. Μετά, συνεχίζουμε με μία φορά την εβδομάδα σε συνδυασμό με διατροφική υποστήριξη και κάποιες απλές ασκήσεις για το στήθος . Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το είδος των αποτελεσμάτων που επιθυμεί ο δέκτης το μέγεθος του προβλήματος και την ηλικία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την χαλάρωση στήθους και τι μπορείτε να κάνετε:

Το κάπνισμα και η απότομη απώλεια βάρους, ή η αυξομείωση του βάρους όπως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά από “δαχτυλίδι” στο στομάχι, είναι αυτά που οι ειδικοί επικαλούνται ως τον κύριο λόγο για την χαλάρωση του στήθους

Το κάπνισμα καταστρέφει την πρωτεΐνη ελαστίνη και αυτό οδηγεί στην απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος με αποτέλεσμα το στήθος να χαλαρώσει και να κρεμάσει. Το ίδιο ισχύει και με το πρόσωπο.

Αν διατηρήσετε το βάρος σας σε ένα υγιές σταθερό επίπεδο, το στήθος σας θα παραμείνει πιο σταθερό. Η απότομη και μεγάλη αύξηση ή μείωση βάρους θα προκαλέσουν στο στήθος χαλάρωση.

Μπορείτε επίσης να κρατήσετε σταθερά τα στήθη σας με πόσιμο νερό το οποίο είναι καλό για το δέρμα σας. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, εάν δεν πίνετε αρκετό νερό, το δέρμα σας θα γερνά πιο γρήγορα.

Η άσκηση θα κρατήσει επίσης τα στήθη σας σταθερά. Αν χρειαστεί να χάσετε κάποιο βάρος, φροντίστε να διατηρήσετε τη διατροφή σας θρεπτική όχι μόνο για την υγεία του μαστού, αλλά για την πλήρης υγεία του σώματος. Αποφύγετε τα τηγανητά τρόφιμα που μπορούν να γεράσουν τον συνδετικό ιστό, ακριβώς όπως θα αποφύγετε το κάπνισμα.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

 Ασθενείς με καρκίνο του μαστού, διαταραχές πήξης του αίματος ή σοβαρές ασθένειες με ανεπάρκεια ανοσίας δεν συνιστώνται για τη θεραπεία αύξησης του μαστού του βελονισμού.