Η τεχνική Bowtech ασχολείται με όλο το σώμα, αποκαθιστώντας την ισορροπία μέσω του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος το οποίο ελέγχει πάνω από το 80% των λειτουργιών του σώματος.Ο πρακτικός θεραπευτής στέλνει ερεθίσματα στο νευρικό σύστημα με τα χέρια του,  σε συγκεκριμένες θέσεις: στους μύες, τένοντες, συνδέσμους επηρρεάζοντας τον συνδετικό ιστό, την περιτονία και το νευρικό σύστημα, και το σώμα αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα.

Eίναι ιδιαίτερα αποτελεσματική παρά την απλότητά της, καθώς επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο σώμα. Αυτή η  μέθοδος αποκατάστασης ενεργοποιεί τις φυσικές μεθόδους αυτοθεραπείας του σώματος ώστε να επιτευχθεί η  συνολική ισορροπία και  αρμονία στο σώμα και να αρχίσει η ίαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν σημαντική ανακούφιση μετά την πρώτη συνεδρία.

Το Bowen είναι μια γνήσια ολιστική θεραπεία που δουλεύει σε όλο το σώμα.

Σαν μέθοδος, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλους τους ανθρώπους, ακόμα και Βρέφη και Εγκύους και σε κάθε ηλικία ή κατάσταση υγείας. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις εκείνων που δεν μπορούν να δεχθούν την θεραπεία. Η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τη μείωση του χρόνου αποκατάστασης μετά από οποιαδήποτε ασθένεια, χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό πριν συνέβη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Bowtech:

• Θεωρείται μία από τις ταχύτερες και ανώδυνες μεθόδους αποκατάστασης από τραυματισμούς και ανακούφισης από τον πόνο
• Είναι μία καινοτόμος και πρωτοποριακή θεραπεία που εργάζεται με το σώμα με τις λιγότερο δυνατόν κινήσεις και χωρίς να πονάει
• Βελτιώνει την στάση του σώματος και την κινητικότητα των αρθρώσεων
• Βελτιώνει την αθλητική απόδοση
• Επιταχύνει την επούλωση από ατυχήματα
• Ανακουφίζει από την φυσική και συναισθηματική ένταση
• Μειώνει τα συμπτώματα διαφόρων παθήσεων
• Βελτιώνει την συνολική υγεία, ευημερία και τα επίπεδα της ενέργειας
• Είναι ασφαλής, ανώδυνη και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες (και για νεογέννητα)

Η μέθοδος Bowen  είναι εξαιρετικά ήπια και τα αποτελέσματά της είναι εξαιρετικά ισχυρά και με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή  την φυσική σας κατάσταση, το Bowtech  μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά για τα περισσότερα οξεία και χρόνια προβλήματα υγείας.

Λάβετε υπόψη σας ότι εκτός από την αντιμετώπιση ειδικών συνθηκών το Bowtech διεγείρει τον οργανισμό ώστε να αναλάβει δράση ο δικός του μηχανισμός αυτοθεραπείας του. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας μεγάλης γκάμας παθήσεων

Μάθετε περισσότερα για την διαδικασία και την πρώτη συνεδρία