Οι συνεδρίες Bowtech γίνονται  μια φορά την εβδομάδα. Είναι μια ευχάριστη και χαλαρωτική διαδικασία που απολαμβάνουν όλοι οι δέκτες.

Η πρώτη συνεδρία διαρκεί συνήθως 1 1/2 ώρα. Οι επόμενες διαρκούν περίπου 30′  – 1 ώρα., ανάλογα με το αίτημα..

Εξετάσεις και ιατρική γνωμάτευση είναι επιθυμητά. Μην παραμελείτε την αγωγή του γιατρού σας  εάν υπάρχει.  Η αλλαγή της φαρμακευτικής σας αγωγής θα γίνει σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό σας και όχι με εμάς. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας.

Κατά την 1η συνεδρία δίνεται αρκετός χρόνος στο ιστορικό το οποίο είναι αναλυτικό.

Ο δέκτης παραμένει ντυμένος με ελαφριά ρούχα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι του μασάζ βιώνοντας μια απόλυτα χαλαρωτική αλλά και συνάμα θεραπευτική εμπειρία! Δεν χρησιμοποιούμε λάδια παρά μόνο τα χέρια μας.

Οι κινήσεις είναι απαλές και δεν πρέπει να δημιουργούν πόνο. Ανάμεσα από τις κινήσεις γίνονται μικρά διαλείμματα τουλάχιστον 2” ώστε να δώσουμε τον χρόνο να περάσει το μήνυμα στο σώμα μέσω του νευρικού συστήματος και να δούμε πως θα αντιδράσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Bowtech δεν είναι μασάζ και δεν μοιάζει με καμία από τις γνωστές χειροπρακτικές μεθόδους


Η μέθοδος έχει αρκετά υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Σε άλλες περιπτώσεις προσφέρει απαλλαγή από το πρόβλημα που βασανίζει κάποιον και σε άλλες περιπτώσεις σημαντική ανακούφιση και βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Το μικρό ποσοστό αποτυχίας που έχει εξαρτάται  από την ηλικία, το πόσο βεβαρημένος και τοξινωμένος   είναι ο οργανισμός, το πόσο βοηθά και ο ίδιος ο δέκτης στην αποκατάσταση, πόσα χρόνια είναι το πρόβλημα,ποια είναι η αιτία του κλπ

Η ανάληψη της ευθύνης της κατάστασης της υγείας από τον δέκτη (ασθενή)  παίζει αρκετές φορές σημαντικό ρόλο στην πορεία της ανάρρωσης. πχ σε ένα μυοσκελετικό πρόβλημα συνήθως χρειάζεται και ξεκούραση από τον δέκτη ή κάποιες ασκήσεις. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να συνεργαστείτε και με εναν φυσικοθεραπευτή ή κινησιοπεραπευτή για να σας δώσει τις κατάλληλες ασκήσεις

Λάβετε υπόψη ότι αναλαμβάνουμε την κάθε περίπτωση με αίσθημα ευθύνης, σοβαρότητα, εχεμύθεια  και υπευθυνότητα.

Αν το πρόβλημά σας είναι μυοσκελετικό και έχετε σύσταση από τον θεράποντα ιατρό σας να κάνετε Φυσικοθεραπείες, ολοκληρώστε τις συνεδρίες και μια εβδομάδα μετά μπορείτε να δοκιμάσετε το Bowtech αν επιθυμείτε. Παρακαλώ ενημερώστε τον γιατρό σας εάν έχετε βαρύ ιστορικό

Δοκιμάστε την τεχνική Bowtech και δείτε την ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Ζήστε χωρίς πόνους και φλεγμονές και απολαύστε την υγεία σας!