Η τεχνική Bowtech είναι μια “δια χειρός” τεχνική που ασχολείται με όλο το σώμα. Μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε πάρα πολλές περιπτώσεις υγείας λόγω του ότι είναι ένα ολιστικό σύστημα αυτοθεραπείας.

Αυτή η  μέθοδος αποκατάστασης ενεργοποιεί τις φυσικές μεθόδους αυτοθεραπείας του σώματος ώστε να επιτευχθεί η  συνολική ισορροπία και  αρμονία στο σώμα και να αρχίσει η ίαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν σημαντική ανακούφιση αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία.

  • Η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τη μείωση του χρόνου αποκατάστασης μετά από οποιαδήποτε ασθένεια, χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό πριν συνέβη. Έχει δείξει καταπληκτικά αποτελέσματα σε οξύ τραυματισμό, προσφέροντας άμεσα ανακούφιση από τον πόνο και επιταχύνοντας την ανάρρωση.
  • Σαν μέθοδος, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλους τους ανθρώπους, ακόμα και σε ειδικές περιπτώσεις όπως Βρέφη και παιδιά αλλά και σε  Εγκύους.
  • Είναι επίσης ιδιαίτερα ωφέλιμη τεχνική για την ενίσχυση της γονιμότητας, την διαχείριση του άγχους και την αποτοξίνωση του σώματος από μακροχρόνια ή ισχυρή φαρμακευτική αγωγή

Η πρακτική Bowen είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για τον δέκτη ο οποίος παρατηρεί μέρα με την μέρα το σώμα του να αλλάζει και οι ενοχλήσεις να υποχωρούν. 

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή  την φυσική σας κατάσταση, το Bowtech  μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στα περισσότερα προβλήματα υγείας.

Πονάει το Bowtech?

Οι κινήσεις Bowen είναι ήπιες και δεν προκαλούν πόνο. Δεν είναι βαθύτερες από την περιτονία των επιφανειακών μυών και απαιτείται μόνο απαλή πίεση.

Το Bowtech είναι μασάζ?

Η τεχνική BOWEN δεν είναι μασάζ και δεν μοιάζει με καμία άλλη τεχνική ” δια χειρός”.  Γίνεται πάνω από ελαφριά ρούχα, χωρίς λάδια. 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε...

Μάθε σε ποιές περιπτώσεις μπορεί να σε βοηθήσει

Ενδεικτικές εφαρμογές σε διάφορες παθήσεις.

Ακανόνιστη περίοδος, αμηνόρροια, φλεγμονές, δυσμηνόρροια κ.α.

Οίδημα, πόνος στην μέση, τα πλευρά & τα πόδια, καθυστέρηση τοκετού

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα,πόνος σε μέση, αυχένα πόδια, στρεςς, μαστίτιδα… 

Κολικοί, δυσκοιλιότητα, σοκ γέννας, υπερένταση, παλινδρόμηση, τραυματισμοί …

Τι έγραψαν άλλοι άνθρωποι και μανούλες που δοκίμασαν το BOWTECH

Bowtech για την γονιμότητα

Εξισορρόπηση του νου, αιμάτωση των αναπαραγωγικών οργάνων, χαλάρωση και συναισθηματική αποφόρτιση.

Εφόσον επιτευχθεί η εγκυμοσύνη, οι συνεδρίες Bowtech μπορούν να συνεχιστούν  για να αντιμετωπιστούν τυχόν ενοχλήσεις της εγκυμοσύνης όπως πόνοι στην πλάτη και την μέση, οίδημα, αυπνία και άγχος κλπ.

Μετά τον τοκετό, μπορούν να συνεχιστούν για τις ενοχλήσεις της μητρότητας και των μωρών και παιδιών.

Bowtech για την εγκυμοσύνη και την μητρότητα

Το Bowtech ως ασφαλής, ήπια και ανώδυνη τεχνική, μπορεί να εφαρμοστεί με  ασφάλεια τόσο στην εγκυμοσύνη όσο και στη περίοδο της λοχείας και της πρώιμης μητρότητας.

Εφόσον επιτευχθεί η εγκυμοσύνη, οι συνεδρίες Bowtech μπορούν να συνεχιστούν  για να αντιμετωπιστούν τυχόν ενοχλήσεις της εγκυμοσύνης όπως πόνοι στην πλάτη και την μέση, οίδημα, αυπνία και άγχος κλπ.

Μετά τον τοκετό, μπορούν να συνεχιστούν για τις ενοχλήσεις της μητρότητας. Μυοσκελετικά προβλήματα, υπερένταση, κοκκυγοδυνία, καταπόνηση σώματος, ενίσχυση γαλουχίας, μαστίτιδα κ.α.

Βοήθησε το παιδί σου

Bowtech για μωρά και παιδιά

Τα μωρά και τα παιδιά επίσης μπορούν να ωφεληθούν πολύ από αυτή την ευχάριστη τεχνική. Συνήθως βοηθά τα νεογέννητα σε προβλήματα πεπτικού – αναπνευστικού συστήματος (κολικοί, δυσκοιλιότητα, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση, αλλεργίες, βρογχιολίτιδα κ.α.).

Τα βοηθά όμως το ίδιο και σε περιπτώσεις τραυματικού τοκετού, όπου συνήθως βλέπουμε μωρά ανήσυχα και σε υπερένταση. 

Γράφτηκες στο newsletter μου? Αν όχι, κάνε scroll λίγο παρακάτω και άφησε το email σου για να ενημερώνεσαι και εσύ για όλα τα χρήσιμα άρθρα και workshops που στέλνω