BALANCE OIL+ Η επόμενη γενιά ιχθυελαίου

Ισορρόπησε το σώμα σου από μέσα με το μέλλον του ιχθυελαίου.

Η σειρά των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής Polyphenol Omega Balance της ZINZINO, που αλλάζει το παιχνίδι στα ιχθυέλαια, βασίζεται σε μια μοναδική, συνεργιστική φόρμουλα με αγνό ιχθυέλαιο και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά που επιτρέπουν την απορρόφηση ωμέγα-3.

Μόνο μερικές κουταλιές, θα αποκαταστήσουν με ασφάλεια την ισορροπία των Ωμέγα του σώματός μας, θα βοηθήσουν στην προστασία των λιπαρών οξέων στο αίμα μας από το  οξειδωτικό στρες και θα στηρίξουν τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου.

Η δυσαναλογία Ω 6 προς Ω3 λιπαρών οξέων καταστρέφει την υγεία μας! Η παρουσία υπερβολικής χρόνιας φλεγμονής, η οποία λαμβάνει χώρα σε κυτταρικό επίπεδο, είναι υπεύθυνη για μια πληθώρα προβλημάτων υγείας.

Η μέση αναλογία ωμέγα-6:3 για άτομα που δεν λαμβάνουν συμπλήρωμα ωμέγα-3 είναι 12:1 για τη Βόρεια Ευρώπη, 15:1 για την Ευρώπη και 25:1 για τις ΗΠΑ, όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα της μεγαλύτερης βάσης δεδομένων στον κόσμο για τα απαραίτητα λιπαρά οξέα , με 600.000+ τεστ που αναλύθηκαν στο ανεξάρτητο εργαστήριο Vitas Analytical Services.

Μετά τη λήψη προϊόντων BalanceOil+ για 120 ημέρες, η μέση αναλογία σε όλες αυτές τις γεωγραφικές περιοχές είναι κάτω από 3:1, αποδεδειγμένα, με τεστ μέτρησης των λιπαρών οξέων.

Ω3 vs Ω6

Τα Ω6 συνδέονται με χρόνιες φλεγμονές, αυτοάνοσα, καρδιοπάθειες κ.α.

Μεγάλες ποσότητες από Ω6 λιπαρά οξέα και μικρές ποσότητες Ω3, όπως οι τυπικές δίαιτες Δυτικού τύπου δημιουργούν ένα παθογόνο κλίμα για την ανάπτυξη μιας σειράς ασθενειών και βλαβών στην υγεία όπως καρδιαγγειακά προβλήματα, πήξη των αιμοπεταλίων, θρόμβωση και στένωση των αγγείων, καρκίνος, αυτοάνοσα νοσήματα και χρόνιες φλεγμονές.

Επίσης, ο μεταβολισμός και η αφομοίωση των ω3 λιπαρών οξέων θα είναι μειωμένη.

Μια διατροφή πλούσια σε Ω3 λιπαρά οξέα και πτωχή με Ω6 λειτουργεί ευεργετικά για την υγεία.

Λέμε ΝΑΙ στις τροφές πλούσιες σε Ω3 λιπαρά οξέα και παράλληλα με την χρήση του ιχθυελαίου Balance Oil φέρνουμε τον οργανισμό μας σε ισορροπία, απαλλαγμένο από φλεγμονές.

Η καλύτερη πηγή ω3 είναι τα άγρια ψάρια του κρύου νερού, όπως σολομός, μπακαλιάρος, ρέγγα, σκουμπρί, σαρδέλα, γαύρος. Επίσης προσθέστε στην διατροφή σας τακτικά λάχανο, μπρόκολο, σπανάκι, ακτινίδιο, μάνγκο, σπόρους chia και λιναρόσπορο.

Γιατί να επιλέξω το Balance Oil

Γιατί το ΖΙΝΖΙΝΟ Balance Oil είναι πιο αποτελεσματικό από τα κοινά συμπληρώματα Ω3 που υπάρχουν στην αγορά και έχει αποδεδειγμένη ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

Ας δούμε τα συστατικά του.

Έλαια ψαριών (από γαύρο, σκουμπρί, σαρδέλα), ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλη (αντιοξειδωτικά), φυσικές γεύσεις*, Βιταμίνη D 3 (χοληκαλσιφερόλη) * Φυσική γεύση βανίλιας * Φυσική γεύση λεμονιού * Φυσική γεύση πορτοκαλιού / λεμονιού / μέντας / Φυσικό άρωμα γκρέιπφρουτ lemon lime.

Αλλά η ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση του προέρχεται από τα παρακάτω.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑ 12 ml:

 

Ιχθυέλαιο 6627 mg

Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 2478 mg

      -εκ των οποίων είναι η EPA 1283 mg

   -εκ των οποίων είναι το DHA 683 mg

 

 

Ελαιόλαδο 4092 mg

 – εκ των οποίων ελαϊκό οξύ (Ωμέγα-9) 3069 mg

  – εκ των οποίων πολυφαινόλες 3,5 mg

 

Βιταμίνη D 3 (400 % του RV*) 20 UG

Σύγκριση με τα κοινά ιχθυέλαια που βρίσκουμε στα φαρμακεία συνήθως:

 
Το λίπος EPA και DHA είναι αυτό που δίνει ειδικά στο ιχθυέλαιο τα αντιφλεγμονώδη του αποτελέσματα.
 
Ωστόσο, πολλά συμπληρώματα Ω3 που κυκλοφορούν στο εμπόριο, περιέχουν 700mg ως 1200 mg ιχθυελαίου 
και η συνολική ποσότητα δόσης συστατικών EPA + DHA είναι πιο κοντά στα 250 mg – 700 mg, μια πολύ λιγότερο κλινικά αποτελεσματική δόση και με μέσο όρο κόστους τα 30,00 – 50,00€.
 

Υπενθυμίζω ότι το Balance Oil περιέχει 2478 mg Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα εκ των οποίων  EPA 1283 mg και DHA 683 mg. Περιέχει επιπλέον Ιχθυέλαιο 6627 mg και πολυφαινόλες 3,5 mg λόγω τουΕλαιόλαδου 4092 mg που περιέχει.

 
Έτσι λοιπόν, πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν συμπληρώματα Ω3, χωρίς αξιοσημείωτο όφελος.
 

Επιπλέον, τα περισσότερα  κοινά ιχθυέλαια οξειδώνονται σε 5-15 ώρες , πριν φτάσουν στο κύτταρο. Τα Ω3 χρειάζονται όμως 20 ώρες για να φτάσουν στην κυτταρική μεμβράνη.

Το Balance Oil οξειδώνεται σε 35 ώρες γι αυτό και έχουμε αυτά τα μεγάλα οφέλη και αποτελέσματα από την χρήση του.

Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί το Balance Oil είναι τόσο αποτελεσματικό?

Το αποφασισες?

ΤΟ ΘΕΛΩ!

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για να έχεις το Balance Oil σου. Δες παρακάτω τις επιλογές σου.

Όλα τα BalanceOils διατίθενται σε μια σειρά διαφορετικών γεύσεων, σε υγρή μορφή και κάψουλες. Υπάρχει επίσης μια υδατοδιαλυτή επιλογή και μια vegan φόρμουλα.

Η νέα, εύκολη στην κατάποση γεύση περιλαμβάνει συγκεκριμένες δοσολογικές συστάσεις για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες των παιδιών και των ενηλίκων σε Ωμέγα-3 και θα αποκαταστήσει με ασφάλεια τη μοναδική τους ισορροπία λιπαρών οξέων ενώ υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού, των ματιών και του εγκεφάλου.

SHOP

ΠΕΣ ΑΝΤΙΟ ΣΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ

Πρωτόκολλο εξισορρόπησης 2+ 6 μηνών με το Balance Oil (χωρίς το τεστ φλεγμονών)

Χρησιμοποίησε το σταθερά για  2 +6  μήνες ώστε να επωφεληθείς από όλα τα οφέλη του και αν έχει τον χρόνο να δράσει στο κύτταρο και να διώξει τις φλεγμονές. Νιώσε την διαφορά όμως, από τον πρώτο κιόλας μήνα!

Πώς θα γίνει αυτό:

Στην πρώτη σου παραγγελία θα παραλάβεις κιτ λαδιών για 2 μήνες (4 μπουκάλια, 800 ml) και θα τα πληρώσεις 104,00€ , αντί για  154,00 που είναι η αρχική τους τιμή (έκπτωση 32%).

Για του επόμενους 6 μήνες, το ποσό θα μοιραστεί ισόποσα σε 38,00 € τον μήνα και θα παραλαμβάνεις τα λάδια σου κάθε 2ο μήνα για να μην χρεώνεσαι 2 φορές μεταφορικά έξοδα. Έξυπνο?

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν θέλεις να το δοκιμάσεις πρώτα, επέλεξε παρακάτω την Αγορά ενός μόνο Balance Oil  ή επέλεξε το πρωτόκολλο αυτό με τρόπο πληρωμής το INVOICE (πληρωμή με web banking μέσω τράπεζας). Αν επιλέξεις πληρωμή με κάρτα, τότε μπαίνει αυτόματα σε 6 μηνο πρωτόκολλο χρήσης. 

Άλλες επιλογές

Αγορά μόνο ενός Balance Oil

Δοκίμασε το πρώτα.

Μπορείς να πάρεις μόνο ένα λάδι 300 ml,  σε τιμή λιανικής 54,00 €.

Δεν υπάρχει έκπτωση σε αυτή την περίπτωση. Το λάδι δεν μυρίζει ούτε έχει γεύση ψαριού. Είναι σαν να πίνεις λαδάκι με άρωμα λεμόνι

Επέλεξε SHOP NOW

Αγορά πρωτοκόλου 8 μηνών με εφ άπαξ πληρωμή.

Προπλήρωσε Balance Oil για 8 μήνες με έκπτωση 39% και παρέλαβε όλα τα Balance Oil εξ αρχής.

Εξοικονόμησε 39% έκπτωση:  πληρώνεις 332,00€ αντί για 532,00€

Δωρεάν μεταφορικά και δώρο ένα ακόμα ballance Oil .

Επέλεξε Prepay & Save

Αγορά πρωτοκόλλου BalanceOil Kit με δύο Test

Κάνε το τεστ λιπαρών οξέων για να δεις τα επίπεδα φλεγμονών πριν και το μετά την χρήση του Balance Oil.

Πληρώνεις με έκπτωση 63% τους 2 πρώτους μήνες 188,00€ (από 510,00€) και μετά 38,00€ κάθε μήνα το Balance Oil σου για πρωτόκολλο αποκατάστασης  6 μηνών. (Το τεστ μόνο του κοστίζει 178,00€)

Επέλεξε SUBSCRIBE και SHOP NOW

Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις

Είναι ένα εξ ολοκλήρου φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Polyphenol Omega Balance που βασίζεται σε μια συνεργιστική φόρμουλα που συνδυάζει αγνό ιχθυέλαιο από μικρά ψάρια που αλιεύονται άγρια, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης με πολυφαινόλες από ελιές προ της συγκομιδής και βιταμίνη D3.

Ναί. Το BalanceOil+ θα προσαρμόσει και θα διατηρήσει με ασφάλεια τα επίπεδα Ωμέγα-3 στο σώμα σας και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια βέλτιστη ισορροπία Ωμέγα-6:3 κάτω από 3:1.

Απλώς πάρτε και κάντε το Zinzino BalanceTest ως απόδειξη.

Η πρώτη δοκιμή μας δείχνει τα τρέχοντα επίπεδα ωμέγα 6:3 και η δεύτερη δοκιμή δείχνει τις βελτιώσεις όταν έχετε λάβει το συμπλήρωμα το σύμφωνα με τις συστάσεις, για τουλάχιστον 120 ημέρες.

Προτεινόμενη Χρήση: Ηλικία 11+ και ενήλικες: 0,15 ml ανά κιλό σωματικού βάρους. Μετά ή κατά το μεσημεριανό φαγητό. Αραιώστε το στον δοσομετρητή με νερό για να είναι πιο ελαφρύ στην γευση.

Προσαρμόστε το μέγεθος της μερίδας με βάση το σωματικό βάρος. Είναι κατάλληλο και για παιδιά.

Παραδείγματα: Ενήλικες με σωματικό βάρος 50 kg: 7,5 ml ημερησίως.Ενήλικες με σωματικό βάρος 80 kg: 12 ml ημερησίως.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Ένα συμπλήρωμα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Προσοχή: Εάν λαμβάνετε φάρμακα για την αραίωση του αίματος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το BalanceOil+.

Αποθήκευση:  Αποθηκεύστε τα κλειστά μπουκάλια σε σκοτεινό ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου ή σε ψυγείο. Φυλάσσετε τα ανοιγμένα μπουκάλια στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε τα εντός 45 ημερών. Το λάδι μπορεί να γίνει θολό σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από 4 °C λόγω της στερεοποίησης του ελαιολάδου. Το λάδι θα καθαρίσει σε θερμοκρασία δωματίου. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Συνιστώμενη ημερήσια δόση:
Ηλικία 2–10 ετών (ή έως 40 kg): 0,20 ml ανά κιλό σωματικού βάρους.

Παράδειγμα: Ένα παιδί που ζυγίζει 25 κιλά παίρνει 5 ml καθημερινά.

Ηλικία 11+ και ενήλικες: 0,15 ml ανά κιλό σωματικού βάρους.

Μετά ή κατά το μεσημεριανό φαγητό. Αραιώστε το στον δοσομετρητή με νερό για να είναι πιο ελαφρύ στην γευση.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Ένα συμπλήρωμα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Προσοχή: Εάν λαμβάνετε φάρμακα για την αραίωση του αίματος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το BalanceOil+.

Αποθήκευση:  Αποθηκεύστε τα κλειστά μπουκάλια σε σκοτεινό ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου ή σε ψυγείο. Φυλάσσετε τα ανοιγμένα μπουκάλια στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε τα εντός 45 ημερών. Το λάδι μπορεί να γίνει θολό σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από 4 °C λόγω της στερεοποίησης του ελαιολάδου. Το λάδι θα καθαρίσει σε θερμοκρασία δωματίου. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Τα βασικά οφέλη από την χρήση του ιχθυέλαιου είναι:

  • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου  καθώς η ημερήσια δόση περιέχει 700 mg DHA
  • Συμβάλλει σε ένα φυσιολογικό ανοσοποιητικό σύστημα καθώς η ημερήσια δόση περιέχει 20 μg Βιταμίνη D 3
  • Βοηθά στη διατήρηση επαρκών επιπέδων EPA και DHA στο σώμα σας
  • Βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων Ωμέγα-6:3 στο σώμα σας
  • Βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων πολυφαινόλης στο σώμα σας για την προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες 
  • Υποστηρίζει την υγιή και φυσιολογική λειτουργία των ματιών καθώς περιέχει 700 mg DHA 
  • Συμβάλλει στα φυσιολογικά οστά  , στη μυϊκή λειτουργία  , στα φυσιολογικά δόντια  και στην κυτταρική διαίρεση  αφού η ημερήσια δόση περιέχει 20 μg Βιταμίνη D 3
  • Υποστηρίζει φυσιολογικά επίπεδα τριγλυκεριδίων στο αίμα , φυσιολογική αρτηριακή πίεση  και φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα 

BalanceOil+: ψάρι και ελαιόλαδο σε τέλεια ισορροπία με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.


Η επιστημονική σύνθεση στο BalanceOil+ συνδυάζει μια μοναδική ποιότητα ιχθυελαίου με ευεργετικές ποσότητες τόσο ωμέγα-3 όσο και ωμέγα-7, μαζί με ένα επιστημονικά πιστοποιημένο μέτρο ελαιολάδου που παρέχει πολυφαινόλες, φυτοθρεπτικά συστατικά και Ωμέγα-9 σε υψηλές ποσότητες και έτσι συμβάλλει στην ενισχυμένη οξειδωτική σταθερότητα των ωμέγα-3 λιπιδίων. 4

Οι πολυφαινόλες συνδέονται με τα Ωμέγα-3 και δρουν ως αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά, αποτρέποντας την οξείδωση των λιπιδίων. 4Οι πολυφαινόλες του ελαιολάδου μιμούνται τις πολυφαινόλες που υπάρχουν φυσικά στα ψάρια και μεταφέρουν τα εύθραυστα Ωμέγα-3 μέσω του σώματος μέχρι να τα απελευθερώσουν με ασφάλεια μέσα στις κυτταρικές μεμβράνες. Οι πολυφαινόλες και τα θαλάσσια λιπίδια συνεργάζονται με εξαιρετικά συνεργικό τρόπο, επιτρέποντας στον οργανισμό να απορροφά, να προσαρμόζει και να διατηρεί με ασφάλεια τα επίπεδα Ωμέγα-3 πάνω από το απαιτούμενο 8% που είναι απαραίτητο για την επίτευξη ισορροπίας Ωμέγα-6:3 κάτω από 3: 1.

Η μέση αναλογία ωμέγα-6:3 για άτομα που δεν λαμβάνουν συμπλήρωμα ωμέγα-3 είναι 12:1 για τη Βόρεια Ευρώπη, 15:1 για την Ευρώπη και 25:1 για τις ΗΠΑ, όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα της μεγαλύτερης βάσης δεδομένων στον κόσμο για τα απαραίτητα λιπαρά οξέα , με 600.000+ τεστ που αναλύθηκαν στο ανεξάρτητο εργαστήριο Vitas Analytical Services. Μετά τη λήψη προϊόντων BalanceOil+ για 120 ημέρες, η μέση αναλογία σε όλες αυτές τις γεωγραφικές περιοχές είναι κάτω από 3:1.

Το ισπανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στο BalanceOil+
Balance Oil+ παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την ισπανική ελιά Picual που επιλέγεται για τον πλούτο του σε Ωμέγα-9 και την πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Τα ωμέγα-9 (ελαϊκό οξύ) είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, το οποίο υποστηρίζει ενεργά την ομαλοποίηση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. 4Οι ελιές είναι προ-συλλεκτικής ποιότητας και κατά τη διαδικασία αφαιρούνται τα κουκούτσια και μόνο οι καρποί συμπιέζονται ψυχρά, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό παρθένο λάδι, πλούσιο σε Ωμέγα-9 (ελαϊκό οξύ) με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά που ονομάζονται πολυφαινόλες (παραπάνω 750 mg/kg), και τα δύο με αρκετά ευεργετικά αποτελέσματα. 15 Οι πολυφαινόλες προστατεύουν το BalanceOil+ στο μπουκάλι αλλά ακόμα πιο σημαντικό, και τα κύτταρα σας.

Φυσικές τοκοφερόλες 
Οι μικτές τοκοφερόλες είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο αντιοξειδωτικό στα συμπληρώματα διατροφής. Οι φυσικές τοκοφερόλες που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά κατασκευασμένες από αποστάγματα σογιέλαιου χωρίς ΓΤΟ, εξαιρετικά εξευγενισμένα, τα οποία υποβάλλονται σε περαιτέρω διύλιση για να διασφαλιστεί ότι δεν περιέχουν πρωτεΐνες σόγιας. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αλλεργιογόνα μέσα στο προϊόν. Η τυπική σύνθεση στο BalanceOil+ είναι άλφα-, βήτα-, γάμα- και δέλτα-τοκοφερόλες.

Καθαρή βιταμίνη D3
Το BalanceOil+ περιέχει βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη). Χρησιμοποιούμε μια φυσική βιταμίνη D3 που παρασκευάζεται από λανολίνη, ένα φυσικό λίπος που βρίσκεται στο μαλλί προβάτου. Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη διάλυση ενός προδρόμου της βιταμίνης D3 από τη λανολίνη. Στη συνέχεια μεταβάλλεται χημικά και ενεργοποιείται με την έκθεση στο υπεριώδες φως (UV). Η χημική διαδικασία είναι συγκρίσιμη με τη διαδικασία που συμβαίνει στο ανθρώπινο δέρμα όταν παράγει βιταμίνη D3 από την έκθεση στο ηλιακό φως.

Επιλέγοντας να πάρουμε τα Balance Oils μας με συνδρομή, απολαμβάνουμε τιμές χονδρικής. Μπορούμε να προπληρώσουμε όλο το ποσό για 6 μήνες και να παραλάβουμε όλη την παραγγελία μας με έκπτωση 39% ή να το βάλουμε σε μηνιαία συνδρομή όπου το ποσό μοιράζεται ισόποσα, με έκπτωση 32%. Σε αυτή την περίπτωση, παραλαμβάνουμε κάθε 2 μήνες για να μειωθούν τα μεταφορικά αλλά πληρώνουμε 36,00 κάθε μήνα. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να διακόψουμε την συνδρομή μας πριν τους 6 μήνες. 

Εάν έχετε αγοράσει ένα κιτ έναρξης BalanceOil με δοκιμή, με συνδρομή, τότε θα στείλουμε αυτόματα τον αριθμό δοκιμής 2 μετά από 120 ημέρες (4η μηνιαία πληρωμή) σε σχέση με τη δεύτερη παράδοση συνδρομής.

1η παραγγελία – Παράδοση Κιτ έναρξης 
2η παραγγελία – 1η πληρωμή συνδρομής
3d Παραγγελία- 2η πληρωμή συνδρομής και παράδοση προϊόντων 2 μηνών
4η παραγγελία – 3η πληρωμή συνδρομής
5η παραγγελία- 4η πληρωμή συνδρομής και παράδοση προϊόντων 2 μηνών + Δοκιμή υπολοίπου σας
 
Τα αποτελέσματα BalanceTest, VitaminD Test και/ή HbA1c Test είναι συνήθως έτοιμα μετά από 3 εβδομάδες, αλλά μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν έως και 5 εβδομάδες.

Εάν έχουν περάσει οι 5 εβδομάδες και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματά σας, στείλτε μια εικόνα του κωδικού δοκιμής μαζί με το αναγνωριστικό πελάτη σας στην εξυπηρέτηση πελατών. Στη συνέχεια θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ναί.
Η εγκυρότητα και η ακρίβεια όλων των εμπιστευτικών, ανώνυμων και επιστημονικά τεστ υγείας στο σπίτι μας συνάδουν με τις πιο αυστηρές ιατρικές μεθόδους.

Όλα τα δείγματα αίματος διαχειρίζονται ανεξάρτητα και αναλύονται ανώνυμα από τη Vitas, ένα εργαστήριο συμβάσεων χημικής ανάλυσης πιστοποιημένο με GMP με έδρα το Όσλο της Νορβηγίας, με 25ετή εμπειρία στην παροχή υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων χρωματογραφικών αναλυτικών υπηρεσιών, βασισμένες σε γνώσεις και τεχνολογία αιχμής.

Η Vitas αναγνωρίζεται ως κορυφαίος παίκτης στον τομέα της εξέτασης κηλίδων ξηρού αίματος και προέρχεται από το Τμήμα Διατροφής, Ινστιτούτο Βασικών Ιατρικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Όσλο, το μεγαλύτερο τμήμα διατροφής στην Ευρώπη συνεργαζόμενος εταίρος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η πρώτη σας παραγγελία θα αποσταλεί απευθείας αφού λάβουμε την πληρωμή σας.

Ως εγγεγραμμένος πελάτης, θα λαμβάνετε εξατομικευμένα συμπληρώματα που παραδίδονται κατ’ οίκον με αυτόματες παραδόσεις κάθε δεύτερο μήνα εφ όσον επιλέξετε πληρωμή με κάρτα.

Για να μειώσουμε σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα και τα έξοδα αποστολής στο μισό, θα λαμβάνετε το πακέτο σας  κάθε δεύτερο μήνα με διπλάσιο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρεται στη μηνιαία συνδρομή σας. Δηλαδή, πληρώνετε κάθε μήνα 1 λάδι αλλά λαμβάνετε 2 λάδια τον 2ο μήνα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την παράδοσή σας κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας. Ο λογαριασμός μου > Orders

TESTIMONIALS FACEBOOK GROUP

Μπες στην ομάδα με τις μαρτυρίες

Έχουμε φτιάξει μια ομάδα στο Facebook όπου άνθρωποί μοιράζονται την εμπειρία τους και τα αποτελέσματά τους με τα προϊόντα ZINZINO. Θα δεις και τις δικές μου μαρτυρίες.