Οι Affirmation cards (Κάρτες θετικών δηλώσεων) δεν είναι τίποτα άλλο από απλά εργαλεία που μας βοηθούν να ενωθούμε συναισθηματικά και νοητικά με αυτό που θέλουμε στην ζωή μας. Με ένα μικρό διαλογισμό πάνω σε μια κάρτα κάθε φορά ή απλά κοιτάζοντας τες συνειδητά, ενδυναμώνουμε την επιθυμία μας και το συναίσθημα που έχουμε για αυτό που θέλουμε να έρθει στην ζωή μας.

Και τι είναι αυτό? Μα φυσικά η επίτευξη μιας υγιούς εγκυμοσύνης,

Μπορούμε να αλλάξουμε τις σκέψεις μας για να ενδυναμώσουμε και να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, να βρούμε δύναμη και πίστη στο σώμα μας, και στις ικανότητές του, μαθαίνοντας να χρησιμοποιούμε θετικές επιβεβαιώσεις.

Οι θετικές επιβεβαιώσεις (Affirmation cards) είναι μια δήλωση ότι κάτι είναι αλήθεια

και μπορoύν να μας βοηθήσουν (ανάλογα την κάθε κάρτα και τον σκοπό της) να:

  • απελευθερώσουμε τον φόβο (της αποτυχίας, της μητρότητας, του τοκετού κλπ)
  • μειώσουμε το άγχος
  • ενθαρρύνουν τη θετικότητα και την χαρούμενη προσμονή
  • μετουσιώσει τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές
  • εκδηλώσει έναν στόχο ή ένα αποτέλεσμα
  • προσελκύσει καλά πράγματα στη ζωή
  • παραμείνουμε ευγνώμονες!

Θέλεις να λάβεις και εσύ τις κάρτες?

Άφησε τα στοιχεία σου και θα μεταφερθείς αυτόματα στην σελίδα download για να τις κατεβάσεις.

Αλλά αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό τώρα μην ανησυχείς, θα λάβεις τον σύνδεσμο στο πρώτο email που θα λάβεις αμέσως τώρα από εμένα. Έτσι μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις τις κάρτες σου όποτε θέλεις. Έλεγξε και στα “ανεπιθύμητα” ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεις email από εμένα.

Με την καταχώρηση των στοιχείων σου αυτόματα εγγράφεσαι και στο newsleter μου το οποίο φροντίζω πάντα να σου δίνει έγκυρη πληροφορία σχετικά με θέματα υγείας της γυναίκας και του παιδιού. Αν δεν βρεις κάποιο ενδιαφέρον στο περιεχόμενό μου, μπορείς πάντα να κάνεις διαγραφή. Γι΄αυτό μην καθυστερείς άλλο, πάρε τις κάρτες σου και άρχισε να τις χρησιμοποιείς. Ελπίζω να σου αρέσουν!

Και κάτι ακόμα….Αν δεν έχεις μπει ακόμα στην ομάδα μας στο Facebook όπου εργαζόμαστε πάνω στις κάρτες, κάνουμε mini διαλογισμούς για την ενίσχυση της γονιμότητας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα , σε προσκαλώ να μπεις τώρα.