Στην σελίδα αυτή θα βρεις πακέτα και προτάσεις συνεδριών και προτάσεις για  έτοιμα μείγματα Ανθοϊαμάτων.

Έτοιμα μείγματα ανθοϊαμάτων

Όσον αφορά τα Ανθοϊάματα, είναι πάντα προτιμότερο να γίνεται κανονική συνεδρία με λήψη εξατομικευμένου ιστορικού. Παρόλα αυτά, είναι κάποια σταθερά συναισθήματα που βιώνουν οι περισσότεροι, και πάνω σε αυτά έχουν βασιστεί τα μείγματα.

Τα μείγματα φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας και διατηρούνται φρέσκα για 1 μήνα.

Στην συνέχεια θα πρέπει να επαναλάβεις την χρήση τους αν δεν ΄έχεις καταφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον βαθμό που επιθυμείς, κυρίως όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι.

Βρες το Ανθοϊαμα σου

Το μείγμα αυτό περιλαμβάνει τα ιάματα που αφορούν σε κάποια βασικά συναισθήματα που έχουν όσοι προσπαθούν να χάσουν βάρος.

  1.  Για την Απογοήτευση που βιώνουμε όταν δεν τα καταφέρνουμε.
  2. Το ίαμα που δίνει την δύναμη να λέμε ΟΧΙ.  Λέμε όχι λοιπόν στα γλυκά, στην υπερκατανάλωση τροφής, στους διατροφικούς πειρασμούς.
  3. Για τις ενοχές… γιατί όλοι έχουμε κατηγορούμε τον εαυτό μας που δεν πειθαρχεί και που δεν τα καταφέρνει τελικά.
  4. Το ίαμα που μας βοηθά να δούμε μέσα μας και να μάθουμε από τα λάθη μας

 

Το μείγμα αυτό βοηθά την γυναίκα που προσπαθεί να συλλάβει αλλά δεν τα καταφέρνει, να διαχειριστεί τα συναισθήματα της όπως  θυμός, θλίψη, ενοχές, απογοήτευση και αίσθημα ότι δεν θα τα καταφέρει, ζήλια για τις άλλες γυναίκες που τα κατάφεραν. Ενισχύει επίσης την ικανότητα να εκφράσει τα συναισθήματά της.

Ο πόνος θα γλυκάνει, η ψυχή και ο νους θα ηρεμήσουν και θα βοηθηθεί να επικεντρωθεί στην προσπάθεια της με διαύγεια, ψυχική ηρεμία και γαλήνη  και αισιοδοξία.

Χρειάζεται ιστορικό γιατί το συναίσθημα μπορεί να διαφοροποειται ανάλογα με την κατάσταση. Βασικά ιάματα είναι για την ικανότητα ΄προσαρμογής γενικά, για τον φόβο για το καινούργια, για την ζήλια αν πρόκειται για ένα νέο αδερφάκι στο σπίτι, για το πιθανό σοκ αν πρόκειται για ένα διαζύγιο ή την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας κλπ

ανθοιαματα ενεργειακή ψυχολογία

Άφησε την παραγγελία σου

Αν πιστεύεις ότι σε καλύπτει κάποια από της παραπάνω προτάσεις, κάνε τώρα την παραγγελία σου. Κόστος μείγματος μαζί με μεταφορικά: 20,00€

Διαφορετικά κλείσε ραντεβού μαζί μου για μια συνεδρία Ανθοθεραπείας Dr. Bach. Για τα παιδιά, δίνουν το ιστορικό οι γονείς.

Για την ενίσχυση της Γονιμότητας

Οι παρακάτω συνεδρίες προσφέρονται για να ενισχύσουμε τα αναπαραγωγικά όργανα και να μειώσουμε την συναισθηματική ένταση και το άγχος, με ολιστικό, μη παρεμβατικό τρόπο.

Οι παρακάτω συνεδρίες μπορούν να γίνουν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό.

Προτεινόμενες συνεδρίες

Όσον αφορά την εργασία με το σώμα ώστε να ενισχύσουμε το ορμονικό σύστημα,  τα αναπαραγωγικά όργανα και κυρίως να αιματώσουμε την μήτρα, οι διαφορετικές αυτές μέθοδοι, δεν μπορούν να συνδυαστούν. Μ΄πορεί να γίνει μια σειρά συνεδριών bowtech για παράδειγμα και μετά να συνεχίσουμε με Βελονισμό, αλλά δεν μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα.

 

Περιεχόμενο Ακορντεόν
γονιμοτητα

Υποστήριξη στην Εμμηνόπαυση και την Πρόωρη Εμμηνόπαυση

Οι προτεινόμενες συνεδρίες είναι οι ίδιες όπως και στην γονιμότητα.

Στην εμμηνόπαυση εργαζόμαστε στη ύφεση των συμπτωμάτων ενώ στην πρόωση εμμηνόπαυση, στόχος είναι η επαναφορά της εμμήνου ρύσεως, εφόσον το επιθυμείς.

Για τους σκοπούς αυτούς χρησιμοποιώ την μέθοδο Bowtech και τις υπερτροφές.

Προτείνονται 8 συνεδρίες Bowtech. Κόστος 320,00 και για τις 8 συνεδρίες. Με προπληρωμή όλου του ποσού, το κόστος εναι 280,00