Μαρτυρίες Bowtech

Οι μαρτυρίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Bowtech, που αναφέρονται στην σελίδα μου, έχουν δημοσιευτεί δημόσια στα social media.

“Σαν επαγγελματίας υγείας, ξέροντας λοιπόν κάποια πράγματα,πάντα ψάχνω την σωστότερη διάγνωση, την καλύτερη θεραπεία αλλά και τον πιο καλό (για μένα) ιατρό/θεραπευτή.Πρακτικά, η γνωριμία μου με την τεχνική bowtech έγινε φέτος το καλοκαίρι στο χωριό. Πρώτο περιστατικό απίστευτα έντονη ημικρανία η οποία με ταλαιπωρεί κατά διαστήματα εδώ και πολλά χρόνια.Μετά από δέκα λέπτά μη κανονικής συνεδρίας(λόγω εξωτερικών & περιβαντολλογικών παραγόντων!)ο πόνος είχε γίνει απειροελάχιστος έως μηδενικός. Δεύτερο περιστατικό πρησμένος λεμφαδένας πίσω από το αυτί συνοδευόμενος με γρομπαλάκι και πόνο!Κάτι που επίσης έχω ξαναπάθει αρκετές φορές. Κρατάει τουλάχιστον ένα μήνα και μετά εξασθενεί μόνος του. Πάλι το ίδιο. Δέκα λεπτά συνεδρίας και την επόμενη μέρα είχε εξαφανιστεί!Συμπέρασμα λοιπόν!Απίστευτη τεχνική με τα επιθυμητά αποτελέσματα όταν βέβαια γίνεται και από τον σωστό επαγγελματία υγείας. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.” Asimina Kalliga, Νοσηλεύτρια.

“Ξεκίνησα τις συνεδρίες προ τριμήνου, έχοντας πριν την έναρξη καθημερινούς και έντονους, κατά διαστήματα, πόνους στη μέση μου…μετά από 5-6 συνεδρίες οι ενοχλήσεις είχαν ήδη υποχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ώστε πλέον να θεωρώ τη θεραπευτική αυτή μέθοδο απόλυτα αποτελεσματική και ασφαλή, για συνέχιση της αποκατάστασής μου!” Leo Vorres, Ελεύθερος επαγγελματίας.

” Ήρθε η ώρα να πω κ εγώ την εμπειρία μου με το BOWTECH!! Χθες το πρωί ξύπνησα πιασμενη απο τον αυχένα μέχρι την ωμοπλάτη, κυρίως από τη δεξιά μου πλευρά! Σε κάθε κίνηση του κεφαλιού μου ο πόνος ήταν αφόρητος! Πήρα παυσίπονο κ έβαλα έμπλαστρο. Η βελτίωση ελάχιστη ειδικά στην κίνηση του κεφαλιού. Και τότε είδα οτι ήταν Παρασκευή κ η Anna Konovesi ερχόταν Χαλκίδα για BOWTECH! Ευτυχώς μου βρήκε ώρα και πήγα!! Έχω να σας πω ότι στο τέλος της συνεδρίας ο πόνος είχε σχεδόν υποχωρήσει κ το εύρος της κίνησης τόσο στο κεφάλι οσο κ στο δεξί χέρι είχε επανέλθει στο 80%!!!!Σήμερα είμαι ακόμα καλύτερα! Άννα μου ευχαριστώ!!! Θα το επαναλάβουμε σύντομα!!” Mina Kiriakou, Δημόσιος υπάλληλος.

Δείτε όλες τις κριτικές στην σελίδα μου στο facebook ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δείτε τις κριτικές στην σελίδα Google my Bysinnes ΕΔΩ