Ο Βιοσυντονισμός και η Βιοανάλυση στην ενίσχυση της απώλειας βάρους!
Ο Βιοσυντονισμός έχει ειδικές συχνότητες που βοηθούν αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους.
 
Είναι ασφαλής μέθοδος και λειτουργεί συνδυαστικά και συνεργαστικά με την δική σας προσπάθεια να χάσετε βάρος

Η θεραπεία παχυσαρκίας ή περιττών κιλών με τον Βιοσυντονισμό, είναι μια εναλλακτική θεραπεία που χρησιμοποιεί τα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα του σώματος για να παρακολουθεί και να ελέγχει για δυσλειτουργίες του οργανισμού και να επιτρέπει στο σώμα να αρχίσει να θεραπεύεται.

Η τεχνολογία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική για την υποβοήθηση της θεραπείας διάφορων ασθενειών – συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων παθήσεων που είναι γνωστό ότι προκαλούν αύξηση βάρους και δυσχεραίνουν την απώλεια βάρους.

1η συνεδρία

Στην 1η συνάντηση θα γίνει μια  Βιοανάλυση (μέτρηση- αξιολόγηση του οργανισμού) τοξίνες, βακτήρια, παράσιτα , βαρέα μέταλλα, ph , στρεσογόνοι παραγοντες μαζί με ένα διατροφικό τεστ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΕΣΤ ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα του λεμφικού συστήματος και των οργάνων αλλά και των τροφών που δεν μας βοηθούν στην απώλεια βάρους. 

Έτσι, εξαλείφοντας τέτοιους παράγοντες πίεσης, η απώλεια βάρους μπορεί επίσης να γίνει ευκολότερη. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη ολιστική προσέγγιση

Οι συνεδρίες είναι 2-3 φορές την εβδομάδα και διαρκούν 40′ – 50′  περίπου

Συμμετοχή του δέκτη

Ενώ η τεχνολογία Bioresonance μπορεί να έχει μεγάλες  πιθανότητες όταν πρόκειται για βοήθεια στο πρόγραμμα απώλειας βάρους , ο δέκτης πρέπει να καταλάβει ότι η τεχνολογία δεν θα τους προσφέρει τα μέγιστα  αποτελέσματα που χρειάζονται από μόνη της, ειδικά όταν μιλάμε για παχυσαρκία . 

Αυτές οι συνεδρίες πρέπει να συνδυαστούν με τις σωστές διαιτητικές τροποποιήσεις που εξασφαλίζουν ότι ο ασθενής τρώει υγιεινά και απομακρύνει τυχόν τρόφιμα που έχουν δυσανεξία στη διατροφή τους. 

Η άσκηση, έστω και το απλό καθημερινό περπάτημα, θα διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση ότι ο ασθενής θα πετύχει να μειώσει το βάρος του. 

Αδυνάτισμα με βελονισμό

Η απώλεια βάρους είναι συχνά ένας δύσκολος στόχος για τα παχύσαρκα άτομα.

 Δεδομένου ότι η υπερβολική αύξηση του σωματικού βάρους, καθώς και η δυσκολία στην απώλεια βάρους, μπορεί να οφείλονται σε μια ποικιλία παραγόντων που δεν περιλαμβάνουν πάντα μόνο τη διατροφή ενός ασθενούς και το επίπεδο φυσικής τους δραστηριότητας, ο  Βιοσυντονισμός  έχει προταθεί ως βοήθεια στη διαδικασία αυτή.

 Με την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας, μαζί με τις διαιτητικές τροποποιήσεις και το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης, οι ασθενείς μπορεί να έχουν πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα στην επίτευξη ενός ιδανικού βάρους που τους θέτει σε χαμηλότερο κίνδυνο από ασθένειες που σχετίζονται με την παχυσαρκία.